Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyi egy BTS koncert jegy?

Mennyi egy BTS koncert jegy?

Figyelt kérdés
Sehol sem találom hogy vajon mennyi lehet. Kb mennyi? Nagyon szeretnék elmenni egy koncertjükre de mindig megelőznek, és hamar lefogynak a jegyek. (hát mondjuk mostanában nem is tudok elmenni, mert már nincs sehol jegy)

2018. okt. 12. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lementettem magamnak a berlini jegyárakat(illetve 4 órán át küzdöttem 2db. jegyért sikertelenül, tényleg szerencse kérdése a jegyvásárlás), ezt most meg tudom veled osztani.

VIP állójegy:291,65 Euro (korábbi bejutás az arénába+Soundcheck)

P1 állójegy:211,15 Euro

P1 ülőjegy: 211,15 Euro

P2 ülőjegy:176,65 Euro

P3 ülőjegy:142,15 Euro

P4 ülőjegy:107,65 Euro

P5 ülőjegy: 73,15 Euro

illetve prémium ticket:349 Euro (korábbi bejutás az arénába,ingyen ruhatár,ingyen snackbar,a színpadhoz közeli kiemelt ülőhely.

Az aréna térképét/elrendezését nem tudom mellékelni.Minél olcsóbb a jegy,annál távolabb esik a színpadtól,ez logikus.

+ a postaköltség Magyarországra:34,90 Euro.(A VIP jegyeket csak a helyszínen lehet átvenni)

Remélem így már tudsz kalkulálni az árakkal.Jegyet csakis hivatalos oldalról szabad venni!!!A Bighit oldalán fent vannak a koncert helyszínei, és időpontjai,ha rákattintasz odairányít,ahol biztonságban jegyet tudsz venni.A Viagogo oldalt és társait ne is próbáld!

2018. okt. 13. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Többnyire külföldön vannak koncertjeik, de van egy honlap amin lehet jegyeket venni. Amúgy mindegyik 100000ft felett van.

[link]

2018. okt. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!