Melyik az a rádió, ahol reggelente zene szól, nem pedig beszélgetős műsorok, meg interjúk mennek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 19:39
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert viszont Bochkor meg a többi semmirekellő pofázása meg okoskodása em érdekel.
2/4 anonim válasza:
Spotify ;)
Nem tudom segit-e ez a valasz neked, bocs ha nem, de en is a fenti problemaval kuzdottem miszerint zenet akartam hallgatni, de csak pofazas ment, es a Spotify letoltese megoldotta. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából azért lenne jó a rádió, mert az ébreszt, meg a kocsiban is az szól munkába menet.
2018. okt. 9. 20:32
4/4 anonim válasza:
Hát bizony így van, kevés ma már az ilyen rádió, de azért még van...
Például online fogható a Cool FM, és a Goldies, na azok például ilyenek.
A megszűnt Lánchíd Rádió helyett ajánlanám továbbá az Ingress FM-et még...
Ill. vannak azért olyan reggeli műsorok, ahol nem non-stop beszéd megy, ilyen például a Balaton Rádió, vagy Budapesten a Sláger FM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!