Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb ár érték...

Melyik a legjobb ár érték aranyú gamer pc kb 250 ezerért?

Figyelt kérdés
olyat szeretnék venni ami már össze van rakva mert lány vagyok és az összerakáshoz nem értek. ha kihagytam valami adatot akkor bocsánat

2018. okt. 4. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Az abszolút legjobb ár/érték arányú a használt. 50–60 között hozzád vádnak garival egy munkaállomást 16GB RAM-mal és egy 6 magos Xeonnal.

Ez öreg, de az árából maximum egy csupasz proci jön ki, ha újat veszel és az sem lesz erősebb.

Mellé be kell dobni egy 6GB-os GTX1060-at, ehhez nem kell tudni szerelni sem. Használtan megint csk 70 körül megkapod garisan. Az új ára 95-100 környékéről indul.

A munkaállomás Quadro videokártyáját meg el lehet sózni a használt piacon, amiből a postaköltségek meg fognak térülni. Akár még több is.

Jók egyébként az ivy bridge office PC-k is, de azokban általában kis teljesítményű a táp és nagyon meg kell nézni, hogy csereszabatos legyen sima ATX táppal.

Így 120-130 ezerből van egy olyan géed, ami amúgy talán cipőkanállal is alig férne be 250-be.

2018. okt. 4. 13:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, meggondolom bár nagyon félnék hogy aztán nem úgy csinálok valamit ahogy kell :) ha bemegyek egy boltba ott nagyon drágán raknának össze nekem egy jó gépet?
2018. okt. 4. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem egy pontos alkatrészlistával vagy előre megvásárolt alkatrészekkel mész, általában nagyon rá lehet velük fizetni. Raktáron ragadt és/vagy alsó kategóriás alkatrészeket adnak velyélyesen rossz minőségű táppal drágán. Ha haza értem, majd nézek új alkatrészeket is, azzat rendelheted majd bolttól készre szerelve. Bár megjegyzem, néha ezen a téren is trehányak. A legjobb ha van egy testvér/apa/barát, aki meg tudja csinálni.
2018. okt. 4. 15:57
 4/4 anonim válasza:
Szia. NAGYON SZÍVESEN SEGÍTEK az összerakásban és a válogatásban. Írj privátba. Foglakozom ilyen dolgokkal. Elől járóban. Ebből a keretből egy i5-7400 és egy GTX 1070 8GB-os gépet raknék neked össze. Minden garanciás alkatrész
2018. dec. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!