Hogyan tanuljak meg kpop cover táncokat?
Szia!
Ha eddig nem tanultál táncolni, akkor lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha könnyebbekkel kezdesz. Néhány jó szám refrénjét megtanulod eltáncolni, vagy teljes egészében egyszerűeket. Ahogy az előttem szólók is mondták, a legjobb ha tükrözöttet keresel és belassítod. Esetleg tőlük https://www.youtube.com/user/RPMDanceCrew/videos nézel tutorial videót, ők jókat csinálnak.
Hagyok itt pár dalt, aminek könnyebb a tánca:
BTS: I like it, Blanked Kick, Baepsae, We Are Bulletproof pt.2 (a szólókon kívül), IDOL is megtanulható (mármint a refr.)...
B.A.P: Feel So Good, That's My Jam, Warrior
Pentagon: Shine
Block B: Shall We Dance,
Winner: Really Really,
Ikon: Rhytm Ta, B-Day, Love Scenario
Exid: Pink Hot, Up&Down
Girls Day: Something
Momoland: Boom Boom, Baam,
Twice: TT, Cheer Up
Red Velvet: Red Flavor
VIXX: Error
Bigbang: Fantastic Baby, Tonight
Super Junior: Devil, Sorry Sorry, Mamacita,
Én most kezdtem bele az airplane pt2 koreó tanulásába, elég ha csak nagyon figyelmesen megfigyeled a mozdulataikat, máris könnyebben megy
Ez előtt igaz nem Kpop zenére tanultam koreót de azt is pár perc alatt megtanultam szóval azt fedeztem fel hogy nekem az ilyesmik könnyen mennek,ha már nincs jó hangom(szerintem) akkor már egy kis tánc tudásom legyen:D
DNA koreójukat is megfigyeltem és pár lépést rögtön tudtam,igaz a teljes koreót nem tudom mert azt gyakorolni kell,de ha akarod szinte bisztos hogy megtanulod,szerintem olyan ember nincs aki ne tudna táncolni,csak meg kell azt tanulni^^
Sok táncukra van oktató videó de ha épp erre nincs akkor nézz tükrös/táncolós videót, a fiúk bőven raknak fel ilyet
Sok sikert!😗
Vagy a Fake love koreója se nehéz:)
A dalszöveg tanulással úgy vagyok hogy:
-sok számukat tudom kívülről mert mikor bedugom a fülest szinte mindig a BTS számjainak a hatása alá esek:D
-a rappeket megtanulni sajnos nem megy mert túl gyorsan csinálják, ha még magyar lenne az más lenne😂
-max elhadarok valamit kb de sosem úgy jön ki ahogy igazából 😂
-amikor tanulom a koreót rengeteget lehet rajtam röhögni, néha énse bírom abbahagyni
Szóval igen,csak akarat kérdése minden:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!