Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy 1999 év körüli mese címe?

Egy 1999 év körüli mese címe?

Figyelt kérdés

Keresek egy mesét, amit még szerintem az 1999-es években dobtak ki, vagy akörül... Sajnos még kicsi voltam akkor, de nagyon sokat néztem és most újra megnézném. :) Csak az a baj, hogy ennek ellenére sem a cselekmény nem maradt meg, sem a cím. :(

Egy testvér párról szól, egy olyan 13-14 éves nagyobb lánytesóról és egy nagyon pici 3-4 éves kishúgáról. Taslán úgy indul, hogy a a szülőknek el kell mennie otthonról és a nagyobbikra bízzák a kicsi lánykát. De a nagylány még is kint görkorizik az utcán lehet, hogy a barátaival és meghallanak egy fagyis kocsit. Mire sorra kerül (azt hiszem valahogy így volt), addigra már elkésett és otthon elcsászkált valamerre a kistestvére. Erről szól a további, hogy őt akarja megtalálni. Talán vele megy egy másik kislány vagy kisfiú is...

A végén még annyi rémlik, hogy megtalálják a pici lányt egy magas (talán) hegyen egy nagy szép házban ahonnan nehezen hozzák el, mert a ház "asszonya", nem akarja engedni a pici lányt. De végül valahogy nyilván sikerül nekik...

Ennyire emlékszem, tudodm, nagyon ködös, de már minden megtettem, hogy megtaláljam, de így nem tudtam. Abban bízom, hogy valaki még is tud nekem segííteni.

Előre is köszi! :)

#cím #mese #1999-es mesék
2018. szept. 21. 19:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!