HARRY POTTER Nektek ki a kedvenc tanarotok, griffendelesetek, mardekarosotok, lányszereplőtök könyvetek?
Piton
nincs (Ha McGalagony számít akkor ő)
nincs
Luna Lovegood
A félvér herceg
Piton <3
Weasley ikrek
Hm... oké, lehet megint Piton?
Luna
Nem tudok választani a könyvek közül.
Tanár: Lupin és Piton
Griffendéles: Fred&George és Neville (nem tudok választani😂)
Mardekáros: Draco
Lányszereplő: Hermione
Könyv: Azkabani fogoly
Pitont én is imádom egy magyon meghatározó karakter, de teljesen megértem ha te nem.
Tanár: Lupin
Griffendél: Lupin és Sirius, ha gyerek kell...talán Hermione vagy az ikrek
Mardekár: Scorpius Malfoy! (8. kötet), az eredeti szériából Piton
Lányszereplő: Első perctől, ahogy megjelent N. Tonks! Ha, gyerek kell...Hermione
Kedvenc könyv (és film is): Azkabani Fogoly és a Főnix Rendje! Ha mindenképp választanom kell a kettő közül, akkor hosszas tépelődés után, talán a Főnix Rendje, de nehéz szívvel, mert nagyjából egyformán kedvelem őket és talán csak a pillanati hangulatomtól függ, hogy melyiket nevezem ki jobbnak.
Pitonról: Nem utálom, (bocsi) még ha nem is a kedvenc karakterem. Voltak jó pillanatai, mondhatni kedveltem és Alan Rickman szerintem nagyszerűen játszotta. Én úgy gondolom a játéka sokat hozzá tett, a karakter széleskörű pozitív megítéléséhez) Félreértés ne essék, nem csak a filmekre hagyatkozom, olvastam az összes könyvet. A HP világát jól ismerem.
Tanár: McGalagony és Lupin
Griffendéles: Neville és Harry
Mardekáros: Draco
Lány szereplő: Azt hiszem, Luna és Tonks. őket nagyon bírom :D
Könyv: Jó kérdés. Talán a Harry Potter és az Azkabani fogoly :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!