Fontos! Mit tegyek?
Na szóval az volt hogy én egy olyan házban lakok ahol a falba asztalt almakat dugdostak régen mert így sokkal jobban szigetel de a kertből valami fura tyúkfejű bolha bemászott az ablakon valószínűleg kirághatta a gittet az ablakból A fatető eddig mindig távol tartotta a ragadozókat de a tegnapi szélvihar letépte a tetőt.A szemétdombon találtam egy nagy hungarocel darabot de nem volt elég és beázott és átitatta a víz a gittet biztosan ezért volt könnyebb kirágnia és amm ez a fura lény most elkezdte kienni az almát a falból es félek hogy rám fog dőlni. Van egy házi rakom aki jobb mint egy kopó de valamiért ő is fél ettől a fura lénytől és nem tudom mit csináljak. Minden esetre reménykedő vagyok mert az eső után láttam szivarványt és a unikornis puki állítólag szerencsét hoz.
De már maradandó károkat okozott ez a fura lény a síntérek pedig nem jönnek ki mert azt mondják hogy ilyen hülyeségekre nincs idejük pedig nagyon sűrgős lenne. Már próbáltam serpenyővel leütni de rohat nagy és bekergetett a fürdőbe és most már elkezdte enni a fürdő ajtaját. mit javasoltok mit tegyek? Kérlek vegyétek komolyan tegnap lsd-t kaptam a haveromtól de ez túl valóságis hogy hanucináció legyen.Kérlek segítsetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!