Milyen kábítószert használsz és mit csinálsz a trip alatt? XD (Fiúk? Lányok? Vegyesen =)
Bár gondolom már gyülölsz minket (akik nem a kérdésedre válaszolunk), de nekemm (is) a zene a k.szerem. Meg újabban a szerelem ;) Ez utobbinál nem is kell több! De a gitározás is ott van a listán. és (most nagyon gügyének fogsz nézni) az olvasás. Néha olvasok ilyen ponyva regényeket (amiket magam is utálok) és közben agyon görcsölöd magadat, de amikor megvan a megoldás (pl. Agata Christi féle regényeknél) olyan boldog vagy mint ha be kábítóztál volna.
Aúgy már kábítózta, de nekem nem élvezetes. Sokkal rosszabbúl érzem magamat mintha nem használtam volna. Így mondhatjuk, hogy szerencsés vagyok.
az lsd-ről mind a mai napig nem tudták bebizonyítani hogy bármilyen fizikailag káros hatása lenne. Szóval ha mindenképp cuccozni kellene, akkor ezt választanám. De mivel ez erősen hat a tudatra, ezért még sem teljesen veszélytelen móka. Labilisebb embereknek különösen nem ajánlott. Azonban aki szeretne kissé tapasztalatot gyüjteni alternatív gondolkodásból, annak ajánlom!
én nem bántam meg hogy használtam, sok dologban felnyította a szememet, amire "tisztán" nem jöttem volna rá. Nem véletlenül élt rengeteg müvész, tudós ezzel a szerrel.
Minden kábítószert a média és a sajtó tiltatott be szal egyik se veszélyes ha mértékkel nyomod...(max a herka)
Én pl. a legnagyobb tripprket 1000ft-ért át tudom élni mivel legálisan kapható a herbál nevű biofű :)) 0.5 g-től már rottyon vagy :))
Ja igen a trip alatt Istenhez,állatokhoz beszélek,fát ölgetek,fához beszélek,kombinálom a haluzott dolgokat és ráfogom a trip után is az ismerősre h tényleg mondta,lebegek,repülök,lila ködöket látok,csíkot húzok a levegőbe a kezemmel,nézem ahogy hullámzik a világ *.* de azért próbálok valamennyire észnél maradni (ami elég nehéz XD) ésatöbbi.......És a komizóknak üzenem hogy ez a kérdés nem arról szólt mi a véleményetek a drogokról!!! :)
Aki meg a fűtől hány az egy ***** -.- én 3 éve tolom és egyszer se hánytam :) peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!