Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne sorozatnézős...

Hogyan lehetne sorozatnézős oldalt csinálni és mennyi pénz kell hozzá?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint a Netflix, vagy a Hulu. Legális, de viszont magyar. Vagyis lennének rajta szinkronos, meg feliratos sorozatok.
2018. szept. 13. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A felület, a háttérbázis ami kiszolgálja, a jogi alap amivel működhet és a jogdíjak amiket a tartalom után fizetsz, én tíz-százmilliós nagyságrendre tippelem a beindítását, illetve milliós fenntartási költsége is feltehetően van.

Ezek után már csak kellenek előfizetők, akik majd visszaforgatják ezeket bevétellé. Ja, és persze Magyarországról van szó, ahol még mindig a "ha ingyen is lehet, nekem ingyen kell" elv mentén él a warez. A Netflix sem tört be túlzottan emellett, mert úgy alapvetően nincs fizetőképes kereslet az országban a szórakoztatóipari luxuscikkekre, és egy havidíjas tartalomszolgáltató jelenleg luxusnak számít.

2018. szept. 13. 14:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is kb. így gondoltam.
2018. szept. 18. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!