Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Magyarországon van olyan...

Magyarországon van olyan videós aki metalhead?

Figyelt kérdés
(Radics Petit ne írjátok) Lehetőleg olyan videós aki értelmesebb fajta videókat csinál. Lehet olyan videós, aki zenékre reagál (mint pl a külföldi Truant MYFHC csatorna - ha nem ismeritek keressetek rá), mert elnézem azt is.

2018. aug. 26. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Még annó Sirius mondta az egyik Szerinted videóban ahol magyar zenéket kellett kitalálniuk hogy ő egy akela számot rakott volna bele.

Szóval ő lehet.

Meg szerinten paplovag is de az nem biztos.

2018. szept. 2. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de én konkrétan olyan videósra gondoltam aki metalhead stílusú/témájú videókkal foglalkozik. Amúgy köszi a választ!
2018. szept. 3. 00:30
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Paplovag biztos :D láttam is már koncerten.
2018. szept. 5. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Never - Dying Vlog is ilyesmi videókkal foglalkozik de olyan szar vélemény videókat csinál amiben nem tud értelmes indoklást mondani és olyan zenekarokat is metálnak nevez ami meg se közelíti azt (talán a nu metalt)

Szóval nem ajánlom de ha gondolod nézz rá...

2018. szept. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!