Melyik a legbiztonságosabb vásárlás? Steamen megvenni nagyon drágán, vagy pedig egy steam kulcsot? Hogy megy ez? Ha kulcsot veszem meg olyan lesz a játék, mintha eredetiben lenne? Lehet majd így vele multizni, és a workshop is mukodni fog?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 22:59
1/4 anonim válasza:
ha megveszed steamen akkor nem b*sznak át vele tuti megkapod. ha meg valami random oldalon veszel kulcsot akkor a fene se fogja garantálni hogy ahhoz a játékhoz van-e amiért fizettél vagy nem de ha ahhoz van akkor ugyanazt kapod mintha steamen vetted volna meg de néhány játék készítő letiltja azokat az occsó kulcsokat mert nem mind teljesen legálisan került oda
2/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet hogy karácsonyra csak ezt a pc játékot kérem :/ mert olyankor leárazás van a steamen nem igaz?
Mert már minden megvan ami kell, nem jut az eszembe semmi.
2018. aug. 25. 23:35
3/4 anonim válasza:
G2A haverom már kb30 játékot vett onnan.Semmi baja nem volt. Csak ajánlani tudom.
4/4 anonim válasza:
én enebáról mindig megkaptam a steam-es termékeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!