Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a drogokról?

Mi a véleményetek a drogokról?

Figyelt kérdés

Keményebbekre gondolok. Pl. Speed, kokain, ecstazy stb

Próbáltad már? Ha igen: miért, mit és milyen volt?

Ha nem: miért nem?

2018. aug. 23. 20:56
 1/6 anonim válasza:
0%
Nem szabad, veszélyes, sose próbáltam, soha nem is fogom.
2018. aug. 23. 21:54
 2/6 Roxi568 válasza:
Kicsi vagy még ehhez, fiam
2018. aug. 23. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbáltam, nem is vágyom rá, ami meg a véleményemet illeti, sem addiktológus, sem semmilyen orvos nem vagyok, közhelyeket pufogtatni meg nem fogok.
2018. aug. 23. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam még kemény drogokat, mert félnék, hogy nem azt tartalmazza amit mondanak, illetve, hogy utána nagyon kívánnám és rászoknék. Több ismerősöm is próbálta amiket felsoroltál. Elmondásuk alapján, rettentő jó érzés a hatásuk alatt lenni, és pont ebben rejlik a veszélye, lelkileg könnyen ráfüghetsz, és a rendszeres használatuk meg nagyon ártalmas.
2018. aug. 28. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Az eki és a speed konnyudrog, nem kemeny!

Jelenleg 17 eves vagyok, es elmondhatom a sajat korosztalyomrol hogy tobb mint a fele mar probalt ki drogot, ugyhogy a kiprobalassal nincs semmi gond, viszont az, hogy mit probalsz ki az mar mas kerdes, mert a rengeteg drog nem eri meg meg a kiprobalast sem. A drogok hasznalata nem korhoz kothetok, ugyanis en mar 14 evesen kiprobaltam a fuvet, viszont az ebben a korban levok 99%anak nem

javasolnam.. Ugye a fu a legismertebb kabitoszer, es szerintem ezt legalabb egyszer az eletben megeri kiprobalni, ugyanis atvisz egy teljesen mas alomvilagba.. Nem hallucinalsz, meg nem szupereros, viszont egy teljesen uj erzest tapasztalhatsz meg. Viszont ha tulzasba viszed, a memoriad sulyosan megromlik, lusta leszel, elohozhatja a skizofreniat, es meg sok hatulutoje van. En amondoja vagyok, hogy csak akkor probalj ki mas dolgot, ha mar fuveztel joparszor, ugyanis annak van a leggyengebb hatasa, es utana nem lesz olyan para ha mast veszel be, mert mar van tapasztalatod. A speedet nagyon nem ajanlom, ugyanis tele van olyan vegyi anyagokkal amik sulyosan roncsoljak a tested, szervezeted. Kiprobalni lehet, de en szemelyszerint inkabb hagyom.. Az eki meg az a drog amire azt mondom, hogy elmegy, de azt en csak fesztivalon, nagyobb bulikra ajanlom! Mashol nem eri meg bevenni, viszont ha elmesz szigetre vagy valami mas nagy fesztivalra baratokkal, felejthetetlen elmenyt csinalhatsz.. Ennek is rengeteg hatulutoje van, tobb is mint a funek, viszont hosszu lenne mindent leirni, ugyhogy nezz utana ha erdekel.. Szemelyes tapasztalatom az ekivel: 2 eve fesztivalokon ekizek, csak nyaron! Evkozbe sose.. Felporogsz tole, pupillaid kitagulnak, szemeid nagyra nyitod tole, megkivanod a ragozast, belolem neha agressziot kivalt, viszont alapjaraton az erzelmeidre hat ra, tehat mindenkit megakarsz olelni, stb.. A masnapja nagyon rossz, rosszabb mint a piatol kb 5x, depis leszel, nincs eletkedved. Amit nagyon nem javaslok: LSD, gombák! Ezek iszonyat eros pszichedelikus drogok, az erzelmekre mennek ra, ha depis vagy megdepisebb leszel tole, ha viszont boldog akkor meg boldogabb.. Keteselyes. Az emberek nagyreszebol paranoiat valt ki, meg ongyilkos is lehetsz. Mar mondtam, elsulhet jol is, de nem eri meg ekkora kockazat. Ugyhogy en azt mondanam tinikorban ovatosan lehet neha neha fuvezni, kesobb meg max eki, a tobbi necces..

2018. aug. 29. 22:36
 6/6 anonim válasza:
Attól függ. Egy marihuána sosem lesz drog. Elszívod nevetsz egy fél órát és kész. Utána mész a dolgodra. Középiskolában 3 évig hetin 2x elszívtunk egy ilyen cigit. De volt olyan hónap is mikor egyáltalán nem volt akkor se volt semmi. Nem is éreztünk rá kényszert hogy nekünk most már azonnal kell egy joint mert a falra mászunk. Semmi. Ha volt volt ha nem akkor nem.
2018. szept. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!