Támogattok youtuber-eket, adományoztok nekik? Én sosem értettem ezt és sosem támogattam őket. Ha valaki a saját hobbijából kezd le videózni, miért fizessek én neki?
Ott van pl. Dancsó... Jó videókat csinál, megnézem őket, de hogy támogassam őt a hobbijában, azt azért nem. Lassan már úgy fogja ezt fel minden youtuber, hogy kötelező lenne neki adományozni és azért kezdenek bele ebbe az egészbe, hogy pénzt keressenek vele.
Egy forintot nem fizetnék ilyenért soha.
Egyetértek, én sem támogatnám egyiket sem.
Erre ott vannak a szponzorok.
Egyébként meg ha majd meggondolják magukat, és felhagynak vele, nem fog hiányozni
Vannak azért érdekes content gyártók is, pl Sikerre Hangolva, Tanulom magam.
Ha nem lennék csóró gyász akinek nincs fölös 300ftja havonta támogatnám őket
Amennyiben olyan videókat készít, ami számomra hatalmas segítség, akkor támogatom.
Pl.: Van egy srác, aki az egyetemen tanult tárgyamhoz tölt fel oktató videókat, magyarázatokat, példákat, stb.
Nincs sok feliratkozója, azonban önszántából, minden juttatás nélkül csinálja.
Számomra sokat ér ez az anyag, azt akarom, hogy folytassa, hát támogatom.
Támogassa őket az édesanyjuk.
Nekem sem ad senki azért pénzt mert a hobbimat űzom.
Remélem egyszer összeomlik ez az egész rendszer, aztán nem kapnak egy fillért se.
Menjenek el inkább dolgozni mint a normális emberek mert ez csak munkakerülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!