Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Shawn Mendes koncert, Bécs,201...

Shawn Mendes koncert, Bécs,2019 Mikor fogják kiküldeni a jegyeket?

Figyelt kérdés

Vettem jegyet a hivatalos oldalról,és az a kérdés hogy mikor küldik majd?

Azt írták egy visszaigazoló emailben,hogy majd értesítenek a szállításról,de ez már három hónapja volt.

Lehet,hogy csak a koncert előtt pár héttel küldik?

2018. aug. 10. 23:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Európán belül szinte biztos, hogy már nem lesz több dátum.

Egyébként kérdező! A jeggyel kapcsoltban nem kaptál emailt? Nekem is vip jegyem van, de azt írták nem küldik házhoz, és ez azért van, mert vip-nál máshogy működik, elvileg később kapunk majd még valami tájékoztató levelet, és majd a koncert helyszínén tudjuk "igazolni magunkat"

2018. aug. 21. 10:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Mint fent írtam,kaptam egy visszaigazoló emailt,csak az a probléma,hogy németül..szóval fordítóval kibogarásztam a lényeget,hogy majd értesítenek a szállítással kapcsolatban (ezért gondolom egyáltalán,hogy kiküldik) meg hogy a vipes cuccokról kapok majd emailt,egy héttel előtte,de arról nem találtam semmit,hogy mikor küldik a jegyet/egyáltalán küldik-e...
2018. aug. 21. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam, hogy én sem értettem kiküldik-e, szóval külön írtam nekik. Ha gondolod te is dobj nekik egy emailt, hamar válaszolnak és akkor biztos választ kapsz :)
2018. aug. 24. 16:12
 14/15 anonim válasza:
A vip jegyet nem fogják küldeni, hanem ott kellesz igazolni magad (szemelyivel es a visszaigazolo emailel amit ki kell nyomtatni) és aztán beirják egy gépbe a neved és ha ott van a listán megkapod a nyakadba azt a kis vip kártyát és ennyi. :)
2018. aug. 24. 17:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)))
2018. aug. 24. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!