Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elkezdenék airsoftozni, már...

Elkezdenék airsoftozni, már kinéztem pár fegyvert ami érdekelne, melyik ajánlott inkább?

Figyelt kérdés
Nos a kinézett fegyverek Novritsch SSG24,Scorpion Vz61,m14,Mossberg 500 Sawed Off Shotgun,Thompson M1928 Chicago Typewriter AEG,Red Fire Mosin-Nagant springes,PPSH,PKM,Barett m99,Kar98 GAS,

2018. aug. 6. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy SSG24 tovább sem olvastam, ne vegyél elsőnek snipert, főleg nem ezt.
2018. aug. 7. 08:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Sniperkedni szeretnék :D az automata fegyverek nem anyira jönnek be csak pár , csak az érdekelne hogy ha ezek közül éne választanom eltekintve attol hogy sniper nem sniper melyik a legmegbízhatóbb?És a legpraktikusabb ilyen félig zöldes terepre ahol sok a bokor,fa,magas fű van.
2018. aug. 7. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké, de airsoftoztál már valaha?
2018. aug. 15. 15:46
 4/5 anonim válasza:

Jogos az előttem lévő komija, előbb próbáld ki és utána vegyél fegyvert.

Egyébként az m14 még jó lehet ugyanis az egy félautómata

Mesterlövész szerűség (airsoft replikába van sorozat is rajta) Ha m14-et veszel végül akkor egy Cymát!

Annyi, hogy elég nehéz lesz és ezért nem mindig a legjobb kezdő fegyver.

2018. aug. 15. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
MASZ-t olvasd el, regisztrálj a softair fórumra és ott olvasgass. Előre szólok, hogy ez nem call of duty vagy battlefield, kezdőként hamar rá fogsz unni a sznájperkedésre. De te tudod, te pénzed.. :D
2018. aug. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!