Szórakozó helyen lány menjen oda a pasihoz?
Figyelt kérdés
Most egy ideig nem jártam,de ilyet mèg nem nagyon láttam..:D odajött hozzám egy roma csaj, amúgy nem volt vele baj,roma ide-oda egèsz jól nèzett ki,vagy lehet csak a pia hatása,de èpp kèszültem hazamenni,mivel pultos vagyok,ès 15 óra meló után mentem le. De hajnali 4körül mikor mentem hazafele odajött hozzám,hogy milyen szèp órám van,meg hogy nem e megyek el vele valami másik szórakozó helyre,aztán meg hozzám. Mondtam,hogy fáradt vagyok alváshoz van kedvem.
Nekem csak az jutott eszembe jobban belegondolva,hogy 2sarokkal arrèbb várták volna a tesók ,ès pènztárcát,telefont,órát le kellett volna adnom.. ti jártatok már így?
#Szszsz
2018. júl. 31. 18:26
1/1 anonim válasza:
Még nem de tuti h azt akarta,meg mondta is azt h milyen jó azórád. jobban tetted h hazamentél bármennyire tetszett volna a csaj jó tetted!lehet addig vertek volna v nem tom míg el nem mondod h laksz és kiraboltak volna a szemed láttára!ügyes voltál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!