Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit rajzoljak? Mert nem jut...

Mit rajzoljak? Mert nem jut eszembe semi

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Sárkányt
2018. júl. 30. 18:31
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nagyon sok módja van ennek én ezeket teszem, ha nincs ötletem:

- csinálj redraw-okat (újrarajzolásokat) a saját régebbi rajzaidból

- keress olyan posztokat (én instán szoktam) amiknek az a lényege, hogy valaki rajzol valamit és a saját stílusodban kell megrajzold. Használd keresésre a #drawthisinyourstyle hashtag-et. De ilyeneket nem csak instagram-on tálalsz (twitter, tublr, stb)

- ha nézel sorozatot csinálhatsz olyat, hogy egy női karaktert átrajzolsz fiúba vagy ugyanezt fordítva. Szerintem nagyon szórakoztató!

- nézz ki az ablakon és rajzold le amit látsz! Emberek, fák, házak, felhők, madarak. Tehát egy életképet. Ha magasan laksz akkor a tájat is lerajzolhatod (az én szobámból konkrétan csak az ég látszik, ezért rengetek naplementét rajzolok)

- csinálhatsz egyszerű vázlatokat, hogy fejlődj (ha van miben) én például oldalakat rajzolok tele reménytelen kezekkel, de én élvezem, ha nem is szépek. Gyakorolni is kell, hát gyakorolj arányokat! Az arc, a test és így az ember vagy különböző állatok anatómiája érdekes, és sokat segít a jövőben a fejlődéshez ha ezeket elsajátítod.

- rajzolj misztikus lényeket! A sárkányok, tündérek, varázslók és különböző effektjeik (ahogy a varázslat szikrázik, a tűz, a fények játéka), az ilyenek szerintem nagyon inspirálóak és lefoglalnak.

- rajzolhatsz állatokat, a bunda megrajzolása a legjobbak közé tartozik szerintem.

- fejleszd a stílusod! Rajzolj egyszerű, de arányos és felismerhető karaktereket és ne arra törekedj ,hogy pl. a kutya "élethű" legyen. (vegyuk példának a tacskót, nem kell egy az egyben olyan legyen mintha elotted állna, de a kicsi lábak és a széles mellkas tegye felismerhetővé, ilyesmi)

- rakj össze egy csendéletet és rajzold le! Ragadd meg az almát, pár könyvet és egy terítőt és tádá kész a csendelet. Használd a fantáziád!

- ha már fantázia találj ki karaktereket, rajzold meg őket, dizájnolj.

- tervezz akár ruhákat, hajakat, szobákat bármit. Mivel rajzolsz, minden tárgy adott és csodás összeállítások születhetnek. Jobb esetben még a szépérzéked is fejleszted.

- csinálj fanartokat. Ha van egy könyv, egy film, sorozat (akár anime) a kedvenc karaktered megrajzolása felemelő érzés.

Egyenlőre csak ennyi jut eszembe, remélem tudtam segíteni az ötlet szerzésben❤

2018. júl. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!