Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kifizetni a...

Nyiri jozsi kérdése:

Miért nem tudom kifizetni a Ps4 accountom-on lévő pénzből a Playstation Now alkalmazást?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném használni az alkalmazást,és tudom,magyarországon nem elérhető,csináltam német profilt,azért németet mert igy könnyedén tudok feltöltőkártyát szerezni hozzá egy barátomon keresztül.Minden jó lenne,van fent 20 euró,de egyszerüen nem használja se az ingyenes 7 nap kiváltására,se egy teljes hónap megvásárlására,egyszerüen kér bankártyát vagy paypal-t,vagy a feltöltő kártya lehetőséget,de hiába próbáltam úgy,a pénzt feltette a profilra,de továbbra is kérte a bank vagy paypal megadását,pedig pár fórumon olvastam,elvileg ha van fenn elég összeg,kéne hogy müködjön.Se bank kártyám se paypalom,és nem nagyon szeretnék ezekkel szórakozni,egyszerűen csak a kért összegért használnám az alkalmazást,de usa profilt is csináltam ennek érdekében,csak arra nem tudok kártyát szerezni.Valaki tudna segiteni hogy lehetne ezt megoldani?Már hetek óta szórakozom vele,és már nagyon belefáradtam,nagyon meg köszönnék bármilyen ötletet.

2018. júl. 29. 20:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!