Hogyan tudnék kb 1év alatt 80 ezret megkeresni?
Figyelt kérdés
Megszeretném venni életem első bmx-ét de ahhoz ugye gyűjtenek kellene.14 vagyok úyhogy diákmunkára nem mehetek.Valami segítség?2018. júl. 19. 21:30
1/6 anonim válasza:
Én 4 nap alatt keresek ennyit. :/
2/6 Gugu Gabor válasza:
Max annyit tehetsz, hogy ha tudsz akkor a környéken vállalsz kert körüli munkát: fűnyírás, levél söprés ilyesmi.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olyan környéken lakok,valami más ötlet?
2018. júl. 21. 00:07
4/6 anonim válasza:
Húsvét, karácsony, születésnap, plusz nem vered el a zsebpénzed.
Kevés olyan lehetőség van, amivel egy kiskorú is legálisan kereshet pénzt. A művészeti tevékenységek (zene, rajz) ilyenek, de ahhoz egyrészt nagyon jól kell csinálnod, másrészt már fel kellett volna, hogy építsd a közönséged.
Az ilyen kis kerti munkák, amit az első ajánlott, szerintem nincs környék, ahol ténylegesen működne. Esetleg az amerikai filmekben. Itthon megcsinálják maguknak az emberek, ha beleszakadnak is. Aki meg nem, az is csak azért nem, mert fizikailag nem bírja (öreg vagy rokkant).
5/6 anonim válasza:
Kérd meg az első hozzászólót, hogy minden hónapban adjon neked 7.000 forintot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!