Hogyan rakjam fel a forgatókönyveimet a blogomra, anélkül, hogy valaki ellopná az ötletemet?
Sehogy.
És ez véletlenül nem számítástechnikai kérdés?
Sehogy se tudod elkerülni, ha publikálod.
Én az összes tervem, vázlatom, modellezések s kivitelezéseimet több éven át nem mutattam meg senkinek.
Pár embernek mutattam fel munkáim, a kész munkáimat, akik látták csodálták, de elkészítési folyamatba/titkokba nem avatok senkit - nem véletlen.
Jelenleg egy fantasy kutyán dolgozok.(70cm marmagasság, tarkótól a gerinc hossz 180cm, farokkal persze)
Tapintása, átölelése anatomiailag reális lesz a műgyanta, szilikon és rá dolgozott bunda által.
Reklám figurámnak tervezem az üzlet nyitásra. +50 különböző termék.
Idő s tapasztalat kell leginkább, hogy tudd mit akarj s hogyan oldható meg, milyen formában.
13 éves vagy s magamból is kiindulva:
Eszméletlen sok minden változhat önmagadban s környezetedben.
Anno én is sok mindent írtam is. Versek, novellák, "forgatókönyv" , de annak az időszaknak az volt a varázsa.
Grafika, szobrászat, 3D modellezés/nyomtatás, varrás, barkácsolás...stb rengeteg dologhoz értek több művészeti ágon is.
Alkotom azt, mi kipattan a fejemből.
Az évek alatt pedig rájöttem a "nagybetűs világban" hogyan érvényesüljek s mit is szeretnék.
A tini időszak azért is van, hogy tanulj s tapasztalj, próbálj ki dolgokat - leginkább: Keresd önmagad.
Használd ki a tizenéves, majd pedig a huszonéveset éveidet. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!