Rendeltetek már a Wish-ről? Valaki leírná ennek a menetét hogyan tehetném?
Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 19:39
1/6 anonim válasza:
Minden webáruház minden lépésen végigvezet. Általánosságban: kosárba rakod a terméket, elkezded a vásárlási lépéseket, amely során megadod a kézbesítési-számlázási adatokat, szállítási módot, majd az utolsó lépésként valamilyen módon fizetsz. Úgy rémlik hogy itt bankkártya az alapértelmezett mód, tehát megadod a kártyaadatokat majd a fizetésre kattintás után a te részedről véget ér a dolog, és kezdődik a rendelés feldolgozása majd szállítás - de csak azután, hogy megérkezett a pénzed hozzájuk.
Külföldről nincs utánvétel, így kötelező előre online fizetned.
2/6 aséf válasza:
Én több mindent rendeltem már és nem javaslom, hogy ott vásárolj, mert minden eredeti gagyi kínai minőségű árú.
3/6 Paczalos István válasza:
Én rendeltem egy telefont, és amit kaptam, nem az volt, ami a wish oldaln feltüntetett specifikáción szerepelt. Megreklamáltam a wish-nél, hogy a rendelt Redmi 4X helyett egy kínai telefontt hamisító kínai hamisítványt kaptam... Két hét múlva visszakaptam a pénzem. A telefont meg nekiadtam a keresztfiamnak, jó lesz neki játszani.
4/6 anonim válasza:
Az a lényeg ha vásároltál valamit utána mindig töröld ki a bankkártya adatait, mert volt hogy rányomtam hogy rendelés, de még be se raktam a kosárba és megrendeltem. Mondjuk mindenhonnan, mindig érdemes kitörölni a bankkártya adatait. Amúgy tényleg sok gagyi van de ezt ki lehet szűrni. Telefont meg innen még véletlenül se, arra ott van a gearbest, bangood, eustock, honorbuy stb. Innen pl. konyhai cuccokat szoktam, apróságokat vagy például most sőt meg 5 pár bambusz zoknit.
5/6 anonim válasza:
Én már nagyon sok mindent vasároltam és tök jó dolgokat.Telefont,meg ilyesmit még nem,de ruhákat számítógépes kiegészítőket ékszereket.Ami esetleg nem tetszik,vagy méretben nem jó,jelzem az ügyfélszolgálatnak és 2-3 nap múlva visszakaptam az árát.
6/6 anonim válasza:
Én most vásároltam először egy nagyon jó kis black out függönyt. Itthon 7 ezer métere, ott a 4 méteres készrevarrt volt annyi. Nagyon elégedett vagyok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!