Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az miért van hogy a Budapesti...

Az miért van hogy a Budapesti állatkert miatt minden jó helyet meg kell szüntetniük?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom már a Budapesti állatkertet miattuk szüntették meg a vidámparkot mert kellett a hely nekik és most a cirkuszt is megakarják szüntetni mert kell nekik a hely. Takarodjon már az állatkert! !

2018. júl. 12. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt éreztem, amikor gyerekkoromban megszűnt a vidámpark. De nem volt nyereséges a működtetése, az állatkertnek meg jól jött a hely. A cirkuszt teljesen kinyírtál az állatvédők, gondolom hasonló a helyzet vele is.
2018. júl. 12. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem volt veszteséges a vidámpark. Ezt facebookon, meg youtubeon is olvastam. Illetve én ahányszor fent voltam, minden évben akkor rengetegen voltak. Bosszankodtam is rajta mert nagy sorok voltak meg mindenhol. 2013ig jártam.

Amúgy hány éves vagy?

2018. júl. 12. 23:09
 3/6 anonim válasza:
Az Állatkert szerintem sokkal értelmesebb hely, mint a cirkusz vagy a vidámpark.
2020. aug. 22. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
A fogyiknak biztos
2020. aug. 26. 12:33
 5/6 anonim válasza:
Én pár percre lakom. Konkrétan beláttam az erkelyről a vidamparkba. Baromi drága volt. Eleve belépő amiért nem kaptál még semmit plusz minden jaték egy vagyon. Radasul lepukkant is volt színvonaltalan. Alig volt már közönsége. Csak akkor lett újra népszerű mikor megpendítették hogy bezár és kedvezményeket vezettek be. A cirkusz sem eg hú de nepszerű dolog már mióta eltűntek az allatszámok. Egyebként meg nem az allatkert fúrta ki ezeket. Csak miután épp ott vannak megkapta a területet mivel semerre nem tud terjeszkedni. Előtte a Liget, mügötte a vasút.
2020. szept. 5. 18:27
 6/6 anonim válasza:
"Fogyiknak biztos" mert a cirkuszban a bohóc az tényleg nem fogyiknak való a vidampark viharvasútjával együtt :D Az állatkertben esetleg rád ragadhat valami tudas is. Bár lehet neked az fáj. Mondjuk tajekozódni kéne mielőtt felteszel egy ilyen kérdést
2020. szept. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!