Hogyan tud ilyen rengeteg ember elmenni fesztiválozni?
Én nem értem...
Rohadt sokba kerül a fesztivál bérlet, és tudtommal magyarország nem a gazdagok országa ,mégis rengetegen mennek bulibol buliba. Én 4 éve tervezem hogy kimegyek fesztiválra de sosem jön össze pedig nem egy szegény családba vagyok ,normális körülmények között élünk... Mégis honnan van ennyi embernek rá pénze?
Dolgoznak, spórolnak egész évben, és 2 hét alatt elverik azt a 100-200e ft-ot, amit egy nyaralásba is beletennének.
De a kulcsszó, hogy dolgoznak.
1 év alatt simán össze lehet spórolni az árát, én már diákként is voltam, ösztöndíjból, szoctám-ból összejött.
Mondjuk nem is vettem bent a feszten sok mindent, inkább környező boltokban (mint sokan mások), de így is szuper volt!
Megkeresik az árát, vagy egész évben spórolnak.
Én pl csak a fesztiválok miatt dolgozom a nyáron, hogy beleférjen az a 3-4 amire elmegyek. Meg nekem a szülinapi ajándék a szüleimtől mindig valamelyik fesztiválbérlet vagy az ára, esetleg költőpénz.
Miért drága? Csomó fesztivál 10000 körüli árral kezd.
Egy hónap melóval már félretehetsz annyit, hogy egy bőséges kikapcsolódást vagy csapatást nyomass egy kisebb fesztin. Önkénteskedés is benne van a pakliban. És azért vannak tehetősebbek is nyilván.
Szóval nem igen értem, mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!