Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van akinek otthon nincs tv-je...

Van akinek otthon nincs tv-je és csak az internetet használja?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 10:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem 10 éve nincs tv és nem is hiányzik. Nem tudsz egy filmet végig nézni reklámok nélkül + a sok hülye cenzúra.
2018. júl. 8. 10:22
 12/14 AchromaticSmarties válasza:
38%
Én már nagyon sok évvel ezelőtt eltávolítottam a tv-met a szobámból, mert csak foglalta a helyet. Ettől függetlenül akad néha olyan műsor, amit neten megnézek (politikai műsorok, foci eb/vb meccs).
2018. júl. 8. 10:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Mármint hogy TV készülék vagy szolgáltatás?

Vezetékes szolgáltatás esetében szerintem általában kötni szokták, mert csomagban olcsóbb még akkor is, ha készüléket nem kötnek rá (hasonlóképp, mint a vezetékes telefon), egy szép nagy kijelző meg akkor is hasznos, ha ncore-ról nézed a filmeket.

2018. júl. 8. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Készülék van, mozizunk rajta. Műsorokat úgy 10 éve néztem rendszeresen, aztán már csak megszokásból ment ha néztük ha nem, most már úgy 5 éve nincs olyan amiért előfizetnénk, nekünk is csak csomag miatt van, heti egyszer ha körbekapcsolok, de semmi érdekes. Ami érdekel leszedem. Ez van. Nincs reklám, van felirat, nem kell éveket várni a köv. évadra ha megtetszik egy sorozat. Ha lejár a szerződés oyat keresek amiben csak net van. +500 Ft-ot sem fizetnék az összes csatornáert együttvéve sem. :(
2018. júl. 8. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!