Miért van az, hogy a rockerekre vonatkozó kérdések java része a párkereséshez kapcsolódik ezen az oldalon?
A legtöbb helyen élőben nem is találkoznak hasonló érdeklődésűvel, két kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt 3-4 év alatt hány rockert láttam.
Csak az a furcsa nekem, hogy ismerkedés alatt is élesen csak a párkeresésre orientálódnak, olyat speciel alig látok, hogy valaki szimplán csak beszélgetne erről vagy arról a zenén belül.
#3 - A Dead Skin Mask számot szeretem és a hangzásra hasonló számokat, amik visszafogottabbak valamennyire, a Repentless pl. már sok nekem.
#4 - Az előbbire. Bár olyat még nem nagyon láttam, hogy valaki olyan ruházott volna be 20 soros acélbetétesre, banda logós ruhákra, ékszerekre és rakott be piercingeket, akit egyáltalán nem érdekelt a zenei oldal.
Most nem feltétlen a rockerekről írok(bár ez jellemző rájuk is)hogy ugyanaz a helyzet mint az “átlagos” külsejű lányokkal,nehéz ott is normálisat találni nem hogy egy szűk szubkultúrán bellül.Tapasztalatból írom mivel én is alternatívabb zenét hallgatok régen aszerint is öltözködtem mára kicsit visszafogottabb a sztori.Azt is észrevettem hogy a megyéken bellül a rockerek,punkok,emok,metalosok nagyrészt ismerik egymást és nyilván itt jön képbe hogy nem feltétlen kell az a lány annak a fiúnak akit már a fél társaság felpróbált.Ugyanez vissza is érvényes,a srác igénytelen esetleg nem előnyös a hajviselet stb és pampog hogy miért nincs normális csaj.Nagyaok ritka amikor tényleg normális a srác/lány és tényleg nem talál magának normálisat,ilyenkor jön a gyakori.
Málhán egyszer én is jártam nagyon ritka a normális csaj és a korosztály is inkább az öregmotoros kategória,fiatalabbaknak egyáltalán nem ajánlott.
Remélem kielégítő választ adtam.
Köszönöm a válaszokat!
És azt maximálisan megértem, hogy mivel egy szűkebb körről van szó, nehéz csak úgy azt utcáról összekapdosni hasonló embereket, akik vannak hasonló ízlésű barátaim, én is interneten ismertem meg őket. Azt a részt nehéz megfogni a számomra, hogy az utóbbi pár évben (főleg a frissebb kérdéseknél figyelhető ez meg) miért ennyire az lett a központi kérdés, hogy akkor most mindenki találjon magának egy párt - nem havert - , hogy ne legyen magányos. Nyakatekerten megfogalmazva, de az a fő kérdés, hogy a rockereknél mostanság, miért pont a párkeresés az elsődleges... "célkitűzés" ? Vajon miért mostanra bukott ki tömegesen náluk, hogy nincs mire várni, szerelmesek akarnak lenni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!