Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a rockerekr...

Miért van az, hogy a rockerekre vonatkozó kérdések java része a párkereséshez kapcsolódik ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Engem aztán nem zavar, félreértés ne essék, csak szeretném megérteni ezt a jelenséget, hogy miért az a központi téma például a bandák és a koncertek helyett, hogy "hol lehet találni XY korú rocker fiúkat/lányokat? Van-e ezen az oldalon ilyen meg ilyen korú rocker fiú/lány? A rocker lányoknak/fiúnak milyen fiúk/lányok tetszenek?". :D

2018. júl. 5. 03:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Élőben nem merik leszólítani a másikat, a malha.hu meg kihalt :/
2018. júl. 5. 03:03
 2/9 A kérdező kommentje:

A legtöbb helyen élőben nem is találkoznak hasonló érdeklődésűvel, két kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt 3-4 év alatt hány rockert láttam.

Csak az a furcsa nekem, hogy ismerkedés alatt is élesen csak a párkeresésre orientálódnak, olyat speciel alig látok, hogy valaki szimplán csak beszélgetne erről vagy arról a zenén belül.

2018. júl. 5. 03:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok a magányos rocker, de a zord külső szorongó belsőt takar. Slayert szereted?:)
2018. júl. 5. 06:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rocker alatt azt érted aki szereti nagyon a rock zenét, vagy aki olyan ruhákat hord amivel sztereotipizálják a rockereket?
2018. júl. 5. 06:59
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 - A Dead Skin Mask számot szeretem és a hangzásra hasonló számokat, amik visszafogottabbak valamennyire, a Repentless pl. már sok nekem.

#4 - Az előbbire. Bár olyat még nem nagyon láttam, hogy valaki olyan ruházott volna be 20 soros acélbetétesre, banda logós ruhákra, ékszerekre és rakott be piercingeket, akit egyáltalán nem érdekelt a zenei oldal.

2018. júl. 5. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:
* lemaradt egy szó: az előbbire gondoltam
2018. júl. 5. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Most nem feltétlen a rockerekről írok(bár ez jellemző rájuk is)hogy ugyanaz a helyzet mint az “átlagos” külsejű lányokkal,nehéz ott is normálisat találni nem hogy egy szűk szubkultúrán bellül.Tapasztalatból írom mivel én is alternatívabb zenét hallgatok régen aszerint is öltözködtem mára kicsit visszafogottabb a sztori.Azt is észrevettem hogy a megyéken bellül a rockerek,punkok,emok,metalosok nagyrészt ismerik egymást és nyilván itt jön képbe hogy nem feltétlen kell az a lány annak a fiúnak akit már a fél társaság felpróbált.Ugyanez vissza is érvényes,a srác igénytelen esetleg nem előnyös a hajviselet stb és pampog hogy miért nincs normális csaj.Nagyaok ritka amikor tényleg normális a srác/lány és tényleg nem talál magának normálisat,ilyenkor jön a gyakori.

Málhán egyszer én is jártam nagyon ritka a normális csaj és a korosztály is inkább az öregmotoros kategória,fiatalabbaknak egyáltalán nem ajánlott.

Remélem kielégítő választ adtam.

2018. júl. 6. 14:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És azt maximálisan megértem, hogy mivel egy szűkebb körről van szó, nehéz csak úgy azt utcáról összekapdosni hasonló embereket, akik vannak hasonló ízlésű barátaim, én is interneten ismertem meg őket. Azt a részt nehéz megfogni a számomra, hogy az utóbbi pár évben (főleg a frissebb kérdéseknél figyelhető ez meg) miért ennyire az lett a központi kérdés, hogy akkor most mindenki találjon magának egy párt - nem havert - , hogy ne legyen magányos. Nyakatekerten megfogalmazva, de az a fő kérdés, hogy a rockereknél mostanság, miért pont a párkeresés az elsődleges... "célkitűzés" ? Vajon miért mostanra bukott ki tömegesen náluk, hogy nincs mire várni, szerelmesek akarnak lenni? :D

2018. júl. 7. 01:03
 9/9 A kérdező kommentje:
* Kiegészítés: Mert, ha kisebb tételben lenne erről szó, akkor még azt mondanám, nem annyira szokatlan, csak ez az egységes, nem feltétlenül zenére irányuló, "globálisan közös cél" nekem kicsit furcsa, mikor eddig nem ez volt a jellemző ennyire tömeges szinten.
2018. júl. 7. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!