BettiBea92 kérdése:
Valaki volt Leszfeszten? Kisvardán. Vélemény?
Figyelt kérdés
Ha valaki volt ezen a fesztiválon leírná, hogy milyen? Érdemes elmenni? Egyik haverom mondta, hogy menjünk.. annyira nekem a fellépők nem jönnek be, max 1-2. Szállás lehetőség stb? Nagy a tömeg?Előre is köszönöm, aki hasznos információt ír.2018. júl. 4. 10:24
1/6 Cyberstein válasza:
Szia! Kisvárdai vagyok így ebből érthetően minden évben ott vagyok a LeszFeszten. Szerintem hatalmas buli nem egy vidéki minőségről van szó. Minden stílusnak meg van a saját színpada, rock,disco,pop stb stb mind ezt úgy, hogy egyáltalán nem zavarja egyik zene a másikat mert az elhelyezkedés miatt semmi sem hallatszik át. Gyönyörű környezet szép tó kis szigettel a közepén vár a háttérben ami általában ilyenkor ki van vetítve az egész felületén nagyon látványos több mint 100 fellépő és rengetegen vannak nem csak magyarok. Németországból, Ausztriából rengeteg felől érkeznek fesztiválozók és véleményem szerint ha azt nézzük mennyi fellépő van és mennyire igényes az egész ahoz viszonyítva olcsó is. Sátorozni lehet hotelek,motelek vannak.
2/6 Cyberstein válasza:
És még annyit hozzá tennék, hogy közvetlenül mellette van a strand is amit most újítottak fel és azt hiszem kijelenthetem, hogy szoboszlói strand minőség...sőt...
Sajnos elsejére tervezték a nyitást ami valószínűleg még több embert vonzott volna, de nem tudták megnyitni időben ezt csak azért jeleztem ha idén ki is hagyjátok jövőre úgy, hogy a strand is üzemel már a fesztivál időpontjában ami szó szerint 100m-re van a fesztiváltól mindenképpen megéri részt vennetek véleményem szerint :)
Remélem tudtam segíteni további szép napot!
3/6 anonim válasza:
En is kisvardi vagyok. Szerintem erdemes elmenni
4/6 anonim válasza:
1 éjszakás szállás 2 főre megoldható a környéken?
5/6 Cyberstein válasza:
Szerintem megoldható, de nézzetek körül a neten szállás ügyben mert nem tudni, hogy ilyenkor biztosan akad-e még valahol szállás sokan már foglaltak. [link]
6/6 anonim válasza:
Megéri :D Tavaly voltunk fergeteges volt :D Idén csak az utolsó napra tudunk elmenni sajna, de már azt is tűkön ülve várjuk :D Mind a szervezés, mind a fellépők megütik akármelyik hazai fesztivál, de azt is megmerem kockáztatni hogy néhány külföldi fesztivál szintjét is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!