Brigi darvas kérdése:
Hogy lehetek árnyvadász?
Figyelt kérdés
Hogy legyek árnyvadász?? Rúnákat rajzoltam a kezemre, de nem tudom hogyan legyek árnyvadász?
Negatív ember ne írjon.
2018. júl. 1. 09:57
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen nappal. Mert csak akkor vannak árnyékok, tök sötétben nincsenek.
2/5 anonim válasza:
Passz, kérdezd meg Jace - t... Sajnos a címét azt nem tudom
3/5 anonim válasza:
Olvasd el a Végzet ereklyéi sorozatot, majd a Pokoli szerkezetek trilógiát. Ezt követően a Bane krónikákat, majd a az Árnyvadász akadémiát, végül pedig a gonosz fortélyok sorozat már megjelent részeit. Ha ezzel megvagy, akkor nézd meg a Csontvárost, majd a Shadowhunters sorozatot minden évadát. A végére már majdnem teljesen az leszel. Már csak kersned kell egy Herondale-t, aki elvezet egy néma testvérhez, aki hivatalossá teszi árnyvadász mivoltod. Az első igazi rúnát ő fogja rád rajzolni irónnal, nem pedig te magadra golyóstollal. Kis butus:`)
5/5 anonim válasza:
Van könnyebb megoldás.
Regisztrálj a DragonFable.com oldalon, vegyél egy Dragon Amulet-et pár dolláért, érj el legalább 30. szintig és ősszel Mogloween alatt keresd meg Simonét, akinek a segítségével Shadow Hunter lesz a karaktered (leszel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!