Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ilyen rossz időben mit lehet...

Ilyen rossz időben mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Alig vártam a nyárt hogy végre kimozdulassak barátokkal, de bezzeg most meg mar vagy egy hete esik, borús az idő és sehova nem lehet menni.

Otthon csak unatkozom. Megis mit csinaljak?

2018. jún. 27. 20:10
 1/4 A kérdező kommentje:
15/L ez lemaradt
2018. jún. 27. 20:12
 2/4 anonim válasza:

Ugyan ez van most nálunk is.. :(

Elterveztük hogy majd megyünk ide-oda de így nem lehet.

Én eddig azzal foglaltam el magam, hogy beszélgettem a barátaimmal, ha már nem tudunl találkozni.Meg unalmamba még a kötelezőkbe is belekezdtem, pedig rám nem jellemző hogy ilyen hamar elkezdem :D de legalább túl leszek rajta.Szerintem olvass, vagy ha ban valami hobbid, pl rajzolás vagy valami akkor azt bent is lehet csinálni.Vagy ha van tesod akkor együtt ellehettek :D én most minden délelőtt a hugomra vigyázok és így jobban telik az idő.Vagy még esetleg ott vannak a számítógépes játékok, ha azzal el tudod foglalni magad.Ja és én még amit tudok mondani, bár ez nem tetszik mindenkinek, de én pl el tudom magam vele foglalni.Nyithatsz instagramon egy ilyen cikkek, tippes oldalt lányoknak, és azzal el lehet tőlteni az időt.Raksz ki posztokat meg ilyenek.Mást nem tudok :D

2018. jún. 27. 20:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kosziii ;)
2018. jún. 27. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg nézz sorozatokat. Kérdezd meg a barátaid milyen sorozatot néznek, hátha vmelyik megtetszik. Ezzel is jól el lehet lenni :)
2018. jún. 30. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!