Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol tudok venni? Nektek nincs...

Totik0703 kérdése:

Hol tudok venni? Nektek nincs eladó?

Figyelt kérdés
van ugye ez a mekis pohár ez a vb-s és már nincs több készleten de össze szeretném gyűjteni. szívesen megvenném akinek van már csak az 1. türkiz, 4. halvány lila vagy rózsaszín, 3 zöld, 5 . kék még ezek hiányoznak mert nekem a lila és naracssárga van meg azt hiszem így vannak számozva bocsi nem tudtam hogy milyen témába rakjam ezt a kérdést.

2018. jún. 26. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:

vaterára mindig feltesznek

megnézted már az összes mekit?

éjjeli drive mekiben?

2018. jún. 26. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen van az éjjeliben, csak gondoltam hogy ilyen éjjel-nappal nyitva tartó mekiben hátha nagyobb a pohárkészletük.

Vagy esetleg elkülönítenek az éjszaka vásárlóknak is egy adagot, hogy igazságosabb legyen az elosztás.

Na meg éjjel nincs akkora forgalom, és lehet tudsz válogatni a hiányzó színek közül.

Csak ezért gondoltam az éjszakai McDrive-ra.

2018. jún. 27. 18:33
 3/4 anc ***** válasza:
Szerintem is néz körbe a vaterán. Hátha szerencséd lesz. Sok siker!:)
2018. jún. 29. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jún. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!