Boróka21 kérdése:
Regisztráltam a Lottoland nevű lottós oldalra, megbízhatónak tűnt. Nyertem egy piti összeget (háromezer forintot se, de na, legalább egyszer nyertem) és kérdés, hogy mikor fizetik ki? Vagy felejtsem el inkább?
Figyelt kérdés
A pénzt a játékra, mint a villám, úgy szívta le, de valahogy a kifizetés nem megy. Vagy meddig kéne várnom? Gondolom automata vezérelt a dolog, nem bankos kisasszonyok utalgatnak serényen. Kaptam visszaigazoló emailt, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, hogy esetleg a későbbiekben, ha van pár "felesleges" forintom, akkor náluk lottózzam-e el vagy inkább igyak egy whisky-kólát belőle :D2018. jún. 8. 22:53
1/7 anonim válasza:
Miért itt kérded, hogy mikor jutsz a pénzedhez? Ügyfélszolgálat?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert egyéni véleményekre voltam kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalata van de köszönöm, hogy idefostál a kérdésem alá. Az ügyfélszolgálatnak nem írhatom, hogy "hé, írtátok, hogy majd valamikor utaltok, na de érdekelne, hogy tényleg meg fog ez történni, avagy sem".
2018. jún. 10. 00:41
3/7 anonim válasza:
De, pontosan azt kellene tenned. Fosni meg a tejtől szoktam, meg ha ilyeneket olvasok. Vagy hányni.
4/7 anonim válasza:
Mást nem tudsz tenni csak írsz nekik live chaten.
Arra biztosan reagálni fognak mert nekem is reagáltak mikor volt kérdésem.
Viszont ha nem tudsz angolul szerezned kell valakit aki tud.
5/7 anonim válasza:
Én írtam nekik de baxtak bele válaszolni. Pedig egy hibát tapasztaltam ami az egyik játékomat nullázta. Azóta sem kaptam választ.
Kifizetést még nem kezdeményeztem a mai napig, tehát én is kíváncsi vagyok a véleményekre. És egyetértek veled.
És az ilyen fosós xarkalapokat akik csak arra várnak, hogy a szájukból segget csináljanak ki kellene zárni, vagy a hozzászólásaikat tiltani.
6/7 Kitsch válasza:
Kifizetik. Jól be kell azonosítanod magad, hogy nem e bot vagy. Aztán mindenképp a NEMZETKÖZI bankszámlaszámod add meg, ugye IBAN.... és utalják a lét 2-3 munkanap.
7/7 Bogar2006 válasza:
Eddig többször is játszottam a Lottolandon voltak is kifizetéseim tőlük, de most viszont valamiért nem akarnak fizetni! Utalták a jogos nyereményemet 150 ezer forintot erre írtak a bankomnak, hogy téves utalás és kérik vissza a pénzt! Van még négy kifizetésre váró nyereményem amire majd egy hónapja várok! Ügyfélszolgálat azt mondja folyamatosan, hogy az illetékes osztály dolgozik az ügyön! Aggódom most már a pénzem miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!