Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért romlott le ennyire a...

Kokakólalájt kérdése:

Miért romlott le ennyire a színvonal ezeknél a youtube videósoknál?

Figyelt kérdés
Egész pontosan az alábbi három videósra gondolok: FanMadeMaker, Dezső Bence, és Dazis. Régen tartalmas videóik voltak. Gondolatokat fogalmaztak meg, tanácsokat adtak a nézőiknek, komoly témákról mondtak véleményt. Egyeseknek kicsit talán furcsa lehetett, hogy 16 évesen mondják az életbölcsességeiket, de pont ez adta a báját az egésznek. Mára már teljesen kifordultak magukból. Most az egyik egy másokra fröcsögő viselkedészavaros idegbeteg, a másik egy külföldi videósokat másoló sekélyes páva gyerek, a harmadik pedig egy bunkó trash gyáros, aki az anyját is eladná a nézettségért. Mitől változtak meg? Mi történt velük?

2018. máj. 31. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Megváltoztak a Youtube bevételszerzés szabályai és ezekhez igazodnak a trendek is. Szinte alap a clickbait és a trash tartalom, mert be kell vonzani a plusz nézőket ami a kiesett bevételeket visszahozza.

Fanmademaker esetén szerintem nincs igazad (ha ő a "viselkedészavaros elmebeteg"), mivel ő bevallottan ezt a szerepet hozza, és a trash-t figurázza ki (szélsőségesen, ez tény) és próbálja az emberek szemét felnyitni hogy ne istenítsék a mainstream trashgyártókat.

2018. jún. 1. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem Fanmademaker csatornáját nézd meg még 1x
2018. jún. 11. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Sajnálatos, hogy neked nem jön át FanMadeMaker videóinak a lényege. Dazis, meg Dezső Bence pedig már régen is trash volt.
2018. júl. 8. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint Dazis sosem volt jó videós. Az tény, hogy volt egy időszaka amikor magasabb fokozatra kapcsolt trash tekintetében, de ezek a fifázós, meg képekre reagálós videói is tipik tartalmatlan tartalmak. Nem csinált soha semmilyen érdekes, vagy értékes tartalmat.

Dezső Bencét nem nagyon ismerem. Nem tudom milyen volt régen. Amiket a mostani videóiból láttam párat, az mind vagy sekélyes nézettségvadászat, vagy erőltetett szponzoráció volt. Nagyon ellenszenves az a srác.

A Szürreality show Marcival, és Bobbyval szerintem egyedi. Bár az tény, hogy sokszor túltolják és már-már az élvezhetetlenségbe megy át az az állatkodás amit művelnek. De jó az alapötlet, csak a megvalósítás siklik ki néhol. Marci persze sokat változott, de ennek azért elég nyomós oka van.

2018. aug. 27. 01:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fanmademaker mindig is hullmzó volt, voltak zseniális és jobbszó hílyán szar videói is, ez nem változott viszont ő mindig próbált igényes videókat gyártani, mostanában ő is egyre lejjebb adja sajna, de a másik kettő alapból is igénytelen tömegtermék volt és maradt mai napig, mindettő a 10 évesen perverzióját használta ki nézettségért.
2020. aug. 23. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem ugyan arról a Fanmademaker Marciról beszélünk ha igen akkor te valamit nagyon félrenéztél tesó!
2022. jan. 24. 00:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Először is nem vagyok a "tesód".

Vannak nagyon rossz és igénytelen videói ami direkt trash de ha jobban utána nézel elgondolkodtató és komoly videói is vannak.

2022. febr. 23. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Kussolj már el
2022. febr. 24. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebből a kommentedből pontosan látszik milyen értelmes vagy :)
2022. febr. 24. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!