Miért romlott le ennyire a színvonal ezeknél a youtube videósoknál?
Megváltoztak a Youtube bevételszerzés szabályai és ezekhez igazodnak a trendek is. Szinte alap a clickbait és a trash tartalom, mert be kell vonzani a plusz nézőket ami a kiesett bevételeket visszahozza.
Fanmademaker esetén szerintem nincs igazad (ha ő a "viselkedészavaros elmebeteg"), mivel ő bevallottan ezt a szerepet hozza, és a trash-t figurázza ki (szélsőségesen, ez tény) és próbálja az emberek szemét felnyitni hogy ne istenítsék a mainstream trashgyártókat.
Véleményem szerint Dazis sosem volt jó videós. Az tény, hogy volt egy időszaka amikor magasabb fokozatra kapcsolt trash tekintetében, de ezek a fifázós, meg képekre reagálós videói is tipik tartalmatlan tartalmak. Nem csinált soha semmilyen érdekes, vagy értékes tartalmat.
Dezső Bencét nem nagyon ismerem. Nem tudom milyen volt régen. Amiket a mostani videóiból láttam párat, az mind vagy sekélyes nézettségvadászat, vagy erőltetett szponzoráció volt. Nagyon ellenszenves az a srác.
A Szürreality show Marcival, és Bobbyval szerintem egyedi. Bár az tény, hogy sokszor túltolják és már-már az élvezhetetlenségbe megy át az az állatkodás amit művelnek. De jó az alapötlet, csak a megvalósítás siklik ki néhol. Marci persze sokat változott, de ennek azért elég nyomós oka van.
Először is nem vagyok a "tesód".
Vannak nagyon rossz és igénytelen videói ami direkt trash de ha jobban utána nézel elgondolkodtató és komoly videói is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!