Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Amazonon tudok itthonról...

Amazonon tudok itthonról sorozatokat vagy filmeket vásárolni? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Nem szoktam használni az oldalt, csak most regisztráltam mert több sorozat és film sehol nem érhető el Magyarországról (Netflix és HBO GO sem) és itt szerettem volna megpróbálni. Hiába adtam meg viszont a számlázási és banki adataimat, egy konkrét sorozatot már nem tudtam megvenni mert 'nem voltak megadva a banki adataim'. Egyébként ha valaki legálisan megvesz egy filmet akkor az letöltődik vagy csak online lehet megnézni? (Eddig mindig az ingyenes oldalakat használtam de bekaptam egy vírust és úgy döntöttem inkább kifizetem azt a párezer forintot meg a minőség is jobb.)
2018. máj. 29. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Angolul hogy szól a pontos üzenet amit kiír?
2018. máj. 29. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Your account doesn't have a current payment method. Please update your payment method and try purchase again.

És akkor itt beállítom megint és ugyanaz a helyzet.

2018. máj. 29. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen bankkártyát adtál hozzá? Van rajta pénz?
2018. máj. 29. 21:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Most elfogadta de közölte hogy csak az USA-ból lehet rendelni. Ezek szerint rendes terméket sem tudok venni itt?
2018. máj. 29. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát igazából ha valami nincs fent a Netflixen vagy HBO GO-n akkor maradnak a kalózoldalak tele reklámmal meg vírussal...szuper.
2018. máj. 29. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Én zenei MP3-at akartam venni, de az is korlátozott volt.

Viszont e-book-ok és fizikai cuccok vásárolhatóak. Kivéve ha a piactéren vásárolsz (nem közvetlen az Amazontól csak azon keresztül egy embertől), mert akkor előfordul, hogy nem szállít az eladó ide.

A zene meg a film gondolom jogi problémák miatt csak USA-ra van korlátozva.

2018. máj. 29. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi azért.
2018. máj. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!