Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Budapesten hol tudnék lapos...

Budapesten hol tudnék lapos háztetőre felmászni?

Figyelt kérdés
Haverokkal szeretnenk felmenni fotózni, de egyelőre nem találtuk meg a megfelelőt, kérem aki tud segíteni, az tegye meg

2018. máj. 21. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj be a Lánchíd közepére a déli oldalon. (Gyk. az Erzsébet-híd felé eső oldal.) Középen fel tudsz mászni a lánchoz. Indulj el a láncon a pillérkapu teteje felé. Ne fossál, van korlát. Ha felérsz, látni fogod, hogy a kapu tetején körbefutó, négyszögletes oromdíszek közül az egyik egy rejtett ajtó. Lesz ott egy kilincsnyílás is, vigyél egy laposfogót, azzal ki tudod nyitni. Kinyílik vele együtt egy vasjárda is, korláttal, biztonságosan be tudsz mászni. Bent, a pillér belsejében, a lánckamrában van egy létra fel, a pillér tetejére. Jó szórakozást. Ha elkapnak, garázdaság szabálysértését verik rád. A tűzoltók kiszállását ne fizesd ki, mert szükségtelen, biztonságosan le lehet jönni emelőkosár nélkül is. Én már csomószor voltam fenn.
2018. máj. 21. 20:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, erről láttam már videót, viszont vannak kétségeim a kis ajtón való bemászással kapcsolatban, mert oké, hogy odáig felmegyek, de az átmászás rész aggaszt.
2018. máj. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!