Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen elfoglaltságokat...

Milyen elfoglaltságokat tudtok nyáriszünetbe/pizsipartira?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és most h itt a nyár lejön az egyik barátnőm hozzám nyaralni 3 napra..

De félek h unatkozni fogunk..falun lakunk mind a ketten..szal nem tudunk akárhova csak így menni.

Film terén igazából fogalmam sincs h melyiket nézzünk meg..inkább a vígjátékokat szeretjük..

A legfontosabb pedig az h én jun.20-án születtem ő pedig jun.21-én..és ő is ekkora jön hozzánk mikor a születésnapunk lesz.Már egy hete azon agyalok h mit csináljunk..

Lécci segítsetek!

köszii

2010. jún. 14. 08:43
 1/3 A kérdező kommentje:
*pizsipartira
2010. jún. 14. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Strand, mozi, fagyizzatok, ha van folyó vagy tópart, akkor ott el lehet lenni egész nap, biciklizés, karaoké este, süssetek sütit, nézzetek filmet, tett már fel itt nagyjából 20ezer olyan kérdést, hogy ajánljon valaki jó filmet/vígjátokét, valami biztos megtetszik.
2010. jún. 14. 11:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszii :)
2010. jún. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!