Wonder13 kérdése:
17 eves vagyok hamarosan 18! Nagyon keso lene el kezdjek trombitazni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 14:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Én 16 éves vagyok es nemrég kezdtem el zongorázni, de csak itthon hobbi szinten. Azt mondják jobb kiskorban elkezdeni, de szerintem nagyobbak is ugyanúgy megtudjak tanulni. Szoval sok sikert ;)
2/3 anonim 

válasza:

A lényeg az, hogy a fúvókát később fogja megszokni a szád. De ez nagyjából 3-4 hónap, és utána neked, ilyen idősen könnyebb lesz. Tapasztalatból mondom, én 15 voltam amikor elkezdtem trombitálni, az első félév nagyon szar volt, de utána a határ már csak a csillagos ég... :)
Ha szeretnél trombitálni, akkor sosem késő. Viszont van akinek tetszik, van akinek egyáltalán nem, ezért lehet elsőnek nem kéne hangszert venni, nehogy aztán bukj rajta.
3/3 kopaszkutya2 válasza:
Szia! Én 45 vagyok. Októberben kezdtem trombitálni.Tényleg nem egy egyszerű hangszer, viszont ha beleszeretsz és jó a tanárod gyorsan siker élményed lesz. Tanár nélkül ne kezdj bele, mert ennél a hangszernél mindennek az alapja a jó szájtartás és a légzés. Ha ezek rosszul rögzülnek nehéz rendbe rakni. Hajrá kezdd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!