Kivel milyen ciki/vicces dolog történt már? 16/L
osztálykiránduláson, suliban, otthon, munkahelyen vagy buliban.. bárhol. :D
Velem a suliban történt, hogy a legjobb barátnőmmel és még pár osztálytársammal mentünk le a lépcsőn, hogy eljussunk a büfébe. Megláttam a lépcső aljánál elmenni a kiszemeltem és pár haverját, erre a legjobb barátnőm kicsit meglökte a vállam ezzel elérve, hogy ránézzek, ő meg elkezdte húzogatni a szemöldökeit mert tudja, hogy az a srác bejön nekem. Persze ennek köszönhetően nem figyeltem, és megbotlottam. Velem együtt az egész társaságunk rajtam nevetett, hogy majdnem lezakóztam a lépcsőről, meg azon is, hogy ezt a kiszemeltem végig nézte. :DD
Ez semmi.
Osztálykirándulás! Milyen gyönyörű! Egy csapat hormonittas tizenéves összezárva az erdő közepén egy pakli francia kártyával. Mit kezd az ember? Persze, jól nevelt módjára kilenckor már alszik/ vagy kötöget. Mit csinál a mi osztályunk? VETKŐZŐS PÓKER! (a mai napig nem tudjuk ki találta ki, hogy játsszuk azt) Na igen. Nem vagyunk valami nagy póker arcok ezért egy félórán belül nagyjából mindenki egy szál alsóban, pólóban, fehérnebűben, vagy egyéb alulöltözött helyzetben szorongatta a meglévő lapjait. Én már ott tartottam, hogy egyszál bugyiban és egy pólóban ültem, meg egy melltartóban. Vesztettem. Szép is lenne ha itt véget érne a történet, de nem, az univerzum nem kegyeskedett velünk. Hirtelen bejött az OF-őnk és mindenkit jól leszidott, hogy minek meztelenkedünk. Én ott jártam, hogy pont kicsatoltam a melltartóm és leraktam így már csak egy póló volt rajtam és egy bugyi. Mindenkit a helyére küldött/ aludni a tanár. Én mit sem sejtve álltam fel és csak később tűnt fel, hogy az ominózus melltaróm eltűnt. Én okos, nemhogy átmentem volna visszakérni...nem. Az éjszaka közepén pizsamában átmászva az erkélyen, (mivel egymás mellett volt a fiú-lány szoba és volt mind akettőhö egy-egy erkély) Bemásztam az ablakon, visszacsempésztem a fehérneműdarabot és visszamászva kedves osztálytársaim hálótermébe elüvöltöttem magam, hogy "MEDVEEEE!!!" (erdélyben voltunk). Mint a ki jól végezte dolgát lemásztam az erkélyről vissza a stobámba, de azt a visítást amit ott lerendeztek a fiúk nem lehet űberelni! XD
Egy buliban voltunk és persze mindenki ivott... aztán persze elszunnyadt :)
Reggel hihetetlen jelenetre ébredtünk! Az egyik csaj egy szál pólóban és harisnyában ugrált a házban egy lábon! „Hol a lábam?” Persze erre felpattantunk azt gondolva, baleset érte. Azonnal leültettük, de nem láttunk vért, sérülést a csonka végtagon - mert az egyik lába frankón hiányzott!
Mint kiderült, gyerekkorában vágták le a lábát és műlábat használt. Még este levette elalvás előtt, de nem emlékezett hol hagyta. A fürdőszoba ajtó mögött találtuk meg, a farmerjában volt. Odavittük neki, ügyesen visszacsatolta és utána jót nevettünk :)
Velem ez 4 éve történt, vonatos sztori.
Elsőéves egyetemista voltam, mentem haza. Világéletemben Sony telefonjaim voltak, és akkor volt az Iphoneom kb egy hetes. Fura volt az érintőképernyő, meg a Snapchat, mindenféle appok. A lényeg, hogy nemigazán vágtam még a telót. :DD Egy nagyon szép lánnyal ültem szemben, sötét volt már, bőven este 9 után. Gondoltam lefotózom, hogy kirakjam Snapchatre: "travellin' with nice chick" vagy valami hasonló menő szöveggel, mégiscsak stílusosan robbanjak be a közösségbe :D
Sunyin tartottam a telót, hogy ne vegye észre és BE VOLT KAPCSOLVA A VAKU!! Nagyon megijedtem, majdnem kiesett a telefon a kezemből, a csaj kivette a fülest, kérdezte, miért fotóztam le. Én hebegve elmondtam, hogy Snapchatre akartam kirakni. (Nem tudom miért mondtam ezt, azt hittem majd úgy reagál, hogy végülis cuki dolog meg minden)Hát nem!! Mondta, hogy töröljem ki, mutattam neki , hogy ki lett törölve. Utána még vagy egy óráig utaztunk úgy, annyi eszem nem volt hogy átüljek máshova, de gondoltam, hogy úgy kínosabb lenne. Ezek után meg rohadt nehéz volt nem odanézni, végig csak akartam , hogy találkozzon a szemünk, mert ugye nagy a kísértés ha nem lehet valamit. De csak néztem ki egy óráig a sötét ablakon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!