Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz valaha...

Szerintetek lesz valaha Magyarországon közvetítve a Boruto magyarul?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy megy a Dragon Ball Super amit nezek és imadok, a Yugioh Zexal is. Van ra esély, hogy a Borutot is elkezdjek, vagy ha nem , miért? Meg tovább menve egy gondolattal, Naruto Shippudent ?
2018. ápr. 14. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, mert:

Dragon Ball Super 131 részes, és sok szinkronszínész terén nem is volt kérdés, hogy megkapja-e a szerepet, ugyanis már a korábbi sorozatoknál is ugyanazok voltak(a legfontosabbak legalábbis), így csak kevés új kellett.

A Yu-Gi-Oh!-ról sokat nem tudok nyilatkozni, de az a maga 73 részével egy kisebb projekt, és főleg gyerekek nézik, ezért talán van értelme egy szinkronizálásnak.

Boruto:

Egyelőre nem látható a vége a sorozatnak, (én személy szerint örülök neki, mert nagy fan vagyok,) ezért nem is lenne egyszerű leszerződni a szinkronszínészekkel, feltéve, hogy találnak egy olyan értelmes embert, aki jól vissza tudná adni az összes érzelmet, és nem elcseszni az egészet, ami ugye senkinek nem lenne jó, sem a nézőnek, (aki amúgy jobban tenné, ha megszokná végre a japán szinkront, mert azt úgyse fogja verni semmi,) sem a stúdiónak. A Shippuuden-nel is ez a helyzet, csak ott plusz hátrány, hogy a fillerekkel együtt(amit ugyanúgy szinkronizálnának, mint a többi részt, mert a kutyát se érdekli, hogy Kiss Jóska fikázza őket, és nem nézi meg) 500 rész, amit azért nem kis meló lenne megcsinálni, és mivel a végén úgyis világos lenne, hogy vacak munkát végeztek, hozzá se fognak. Ilyen egyszerű a válasz.

És szeretném tisztázni, hogy ezzel senkit nem akarok megsérteni. Ha egyszer elkapom a tv-ben a DB Super-t, akkor én is megnézem(mert az még lehet, hogy jó lett a korábbi szinkronokból kiindulva), de a Naruto-t és a Boruto-t adjátok fel! A sima Naruto magyar szinkronja is rémes lett, és ezt csak az nem ismeri el, aki még nem látta az egészet japánul.

2018. ápr. 15. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Az animék magyar szinkronjai RÉMESEK... Ha már a shippuudent vagy a borutot nézed megérted miről van szó mert a shippuudenben mindenkinek nagyon jó a szinkronszínésze de a sima narutoban olyanokat mondanak mint pl.: Sasukét úgy mondják, hogy Szaszuke és sztem nagyon gáz hogy akik még nem kezdték el a shippuudent (vannak ilyen ismerőseim) úgy mondják hogy Akkor Itachi Szaszukénak a báttya és nemtudom hogy csak engem zavar-e... na mind1 remélem nem kap magyar szinkront
2018. nov. 7. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!