Mi a neve annak a videónak, amiben egy srác valami "sulikésekes" képre reagál?
Figyelt kérdés
már napok óta ezen a videón nevetek. a videót már vagy fél éve láttam de mivel naponta legalább 100 videót nézek a yt-n nem tudom mi a neve. a képen az látható hogy "back to shool"(nemtom hgy kell írni) alatta pedig a jobbnál jobb kések. Légyszíves segítsetek mert a videót nem találom!2018. ápr. 13. 18:09
1/3 anonim válasza:
Ez?
https://www.youtube.com/watch?v=Stju0dYD7uE
Ha nem, akkor kérdezek.
Milyen nyelvű volt a videó?
Mi történt benne?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem magyar volt de lehet hogy u2row videó volt és őket már letörölték. De szerintem Cresser.ő szokott ilyen videókat csinálni.Valami 10 nevetséges kép vagy valami lyesmi volt de ha beírtam youtubera nem találtam sehol.
2018. okt. 19. 12:23
3/3 A kérdező kommentje:
A nem után vesszőt kifelejtettem...
2018. dec. 24. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!