Loptatok már el valakitől alsónadrágot vagy zoknit?
Figyelt kérdés
Én igen..2018. ápr. 8. 20:06
1/10 anonim válasza:
Es akkor mi van? Mindenkepp el kellett mondani valakinek hogy leloptad a szomszed kisp*csa bugyijat a szaritokotelrol? Szanalmas luzer...
2/10 A kérdező kommentje:
Alsógatyáról van szó nem bugyikról nem tudsz olvasni?
2018. ápr. 8. 20:12
3/10 anonim válasza:
Mondjuk buszon a tömegben a melletted állóról..?
(még nem, de késztetést sem éreztem rá)
4/10 anonim válasza:
mikor kedves anyukám összetéveszti a nőverem zokniját az enyémmel és az én fiokomba teszi én meg lusta vagyok átteni az annak számít? :D
5/10 A kérdező kommentje:
Nem..
2018. ápr. 9. 22:18
6/10 anonim válasza:
Ezekre a kérdésekre maszturbálsz?
Már éppen eleget kérdeztél férfi alsónadrágokról és zoknikról mindenféle kategóriában!
7/10 anonim válasza:
nem szoktam lopni, így ezt sem loptam még.
8/10 anonim válasza:
Az alsónadrág- és zoknifétis téma a "Szexualitás" rovatba tartozik.
9/10 anonim válasza:
Persze hogy loptam..már rengeteget
10/10 anonim válasza:
Egyszer cipőt próbáltam és az ott dolgozó nő adott olyan barna zoknit, hogy ne zokni nélkül próbáljam. Kifizettem a cipőt, meg minden... Aztán otthon vettem észre hogy nálam maradt a zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!