Szerintetek így beengednének?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel nagy fanjai vagyunk a magyar YouTube közösségnek, és voltunk már nem egyszer MineShow-n illetve PlayIT-en is, de eddig csak szülői kísérettel. Ugye oda 14 éves kortól lehet szülő nélkül menni, barátnőm már betöltötte a 13-at, és április 14-én fogom, a rendezvény pedig április 7-8-án. Na most. Látszatra szerintem kinézünk 14-nek, de nem tudom hogy kérnek e személyit/diákit. Szóval szerintetek beengednek minket egyedül vagy menjünk szülővel? (Aki valószínűleg elunná magát)#PlayIT #szeretnénk menni
2018. ápr. 2. 00:10
1/2 A kérdező kommentje:
160 centi vagyok, barátnőm 158. (Nem tudom hogy fontos információ-e de azért gondoltam leírom xd )
2018. ápr. 2. 00:21
2/2 anonim válasza:
Nem igazán számít :D én 20 éves vagyok,170cm mégis személyit kérnek ha alkoholt veszek és szórakozóhelyeken is megállítanak:D
De szerintem beengednek,eleve fiataloknak van a rendezvény + ott nem olyan agyatlan ajtótámasztók vannak ,akiknek a szájukba rágták ,hogy 14 alatt takarodó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!