Koncerten állójegyem van, ha hátul állok fogok tudni fotózni?
Figyelt kérdés
Látni fogok az emberektől?2018. ápr. 1. 23:36
1/3 anonim 

válasza:

fotózni és videózni eleve tilos a koncerteken. olvasd el a jegy hátoldalán levő tájékoztatást!
ha a tömegben állsz, akkor attól függ, hogy fogsz-e látni, hogy te milyen magas vagy és milyen magas emberek állnak előtted. valószínűleg nem nagyon fogod látni a színpadot. a kivetítők ez talán...
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudtam:D
csak nagyon sok embert láttam fotózni
2018. ápr. 2. 17:57
3/3 anonim 

válasza:

Az előzőre ne hallgass, hiába van ráírva, amíg telefonnal csinálod, addig leszarják. Kisebb fényképezőgépért sem szólnak, kameráért néha már igen, de vittem már be az arénába azt is, és simán használhattam is, nem szólt rám senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!