Egyedül Mondoconra?
Figyelt kérdés
Eddig mindig ismerőseimmel mentem conra de nekik most nem jó és azon gondolkoztam hogy mit lehetne tenni mert tudom hogy ott mindenki jó fej de magamról tudom hogy csak úgy nem tudnám megtenni hogy "hali. csatlakozhatok?"
Szerintetek mit tegyek mert szívesen mennék de együl nincs kedvem.
2018. márc. 30. 20:04
1/3 Hargitai János válasza:
Én egyszer mentem egyedül el egy dh versenyre, meg is fogadtam utána hogy ha nem tart velem senki inkább otthon maradok... Én sem vagyok csapódós fajta, aki ide áll ott dumál mindenkivel pacsizik. Nem is volt jó.
2/3 anonim válasza:
vegyél egy rakás rament aztán ülj be animét/LOL-t nézni
3/3 anonim válasza:
Én is most fogok először egyedül menni, egy próbát megér. Aztán ki tudja, lehet hogy szerzel új barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!