Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem érzek semmit?

Miért nem érzek semmit?

Figyelt kérdés
Bevettem 3 0.5 mg xanaxot úgy hogy soha nem vettem be korábban legalábbis úgy hogy tudok róla ugy nem és nem érzek semmit. Konkrétan el tudnék menni futni vagy igazából bármit csinálni mint eddig csak aludni nem...

#Xanax #nem hasznal
2018. márc. 30. 01:32
 1/2 anonim válasza:

Xanaxnál 1-1,5 óra, amíg el kezd hatni. Még a 3x 0,5 mg dózistól sem fogsz rögtön bealudni, viszont a hatását jobban érzed, ha nyugalmi állapotban vagy (fekszel pl.). Amennyiben így sem érzel álmosságot, amikor már aludnál, akkor két dolog lehet: vagy már hozzászokott az ilyen mennyiségű dózishoz a szervezeted (ami, ha azt nézzük , hogy 3x 0,5mg-t bevettél egyszerre, nem is hangzik olyan hihetetlennek) vagy jelentkezett nálad egy nem gyakori mellékhatás, ami pont az álmosság ellentéte, a nyugtalanság. Ez is benne van.

Hidd el, tudom miről beszélek. 2015 óta szedek nem rendszeresen mindenféle xanaxot, nálam a 0,2 és 0,5 gyenge volt, váltottam a legerősebb itt kaphatóra, 2 mg-ra, amitől kicseszett álmos leszel egész nap és spontán be is alszol sokszor. Ez a tuti! :D

2018. ápr. 10. 21:12
 2/2 anonim válasza:
*Már ha nagyon depis vagy
2018. ápr. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!