Van aki igy van ezzel? Vagy hogy tudnek felszabadultabb lenni?
Szia!
Az önbizalom belülről jön, azt külső varázslatokkal nem lehet megszerezni.
Ha még is, az csak megjátszás és hiteltelen lenne :)
A legegyszerűbb módszer: a tükör elé állsz, egy kicsit nézed az arcod, és erre gondolsz, majd kimondod hangosan.
Minden változik, minden átalakul, semmi sem stabil....
Én most egy visszahúzódó ember vagyok, aki jelenleg nem szeret táncolni, de szeret bulikba járni. Én egy klassz ember vagyok......
És ennyi :)
Ha többet iszol, nyilván felszabadultabb leszel, de mi értelme van, ha az este felejtéssel, vagy hányással végződik?
Nem feltétlen kell egy buliba táncolni. Nincs rá szabály. Ha úgy van kedved csináld, ha nem érzed tőle jól magad, akkor ne csináld.
Nagyon ismerem az érzést amit érzel.. Amikor még nem volt önbizalmam és visszahúzódó voltam minden és mindenki felé akkor én se nagyon mertem felszabadulni mikor táncoltam. Azt gondoltam, hogy bénán táncolok. Na és pont emiatt táncoltam bénán. Amióta szereztem önbizalmat azóta pedig rájöttem, hogy nem is táncolok rosszul. Nem foglalkozok mások véleményével, hogy most mit gondolnak a táncomról (a legtöbb ember nem is azzal van elfoglalva hogy most ki az aki jól táncol és ki az aki nem), egyszerűen csak elkapom a ritmust és jól érzem magam közben. Azóta imádok táncolni a bulikban. És fontos, hogy pia nélkül is tudj felszabadulni. Mert úgy is lehet.
Szóval az önbizalmadat kéne építgetni először és merned kell felvállalni magad. Mert ahogy írtad otthon jól megy a tánc. Remélem valamennyit segíthettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!