Használsz füstölőt? Hogyan használod? Azaz miben gyújtod meg?
Egy volt sörös alumínium doboz alját vágtam 5 cm magasra, és a közepét kilyukasztottam egy papírvágó késsel. Az egész egy szálat elégetem egyszerre. A padlón tartom, mert szerintem így jobban terjed a légáramlatban.
Na és TE?
Nem szeretem az ilyen füstölőt😶
Nekem ilyenem van nagyon szeretem bármilyen illóolajat tehetek bele, ha épp náthás időszakom van akkor eukaliptuszt, ha nyugalom kell egy kis levendulát, nyáron gerániumot is lehet a szúnyogok ellen vagy csak siman vmi gyümölcsöset vagy egy kis szantálfát a jó illat miatt☺
Régebben füstölőztem, akkor a mindenhol kapható fa tartókára tettem.
De mostanában vásárokban szoktam látni sárkányos füstölőt, bent kell meggyújtani, és olyan, mintha a sárkány orrából jönne a füst. :)
Ilyet akarok, csak ez elég drága. [link]
Pont az van nálam =D kék-fehér dobozos. AGARBARATTI.
De a kedvencem amit nem kapok már, a .. bakker, most nincs nálam a tárcám, mert benne van, az meg a szüleimnél maradt. Holnap ha nem felejtem el, leírom, ilyen bronz színe van a doboznak, és édes illata van.
Mint ígértem.. itt vokk =D
Nag chandan MASALA - a kedvencem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!