Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Minek vannak a fórumok ha úgy...

Minek vannak a fórumok ha úgy se válaszol senki?

Figyelt kérdés
Nincsenek jó tapasztalataim.. Van egy réteg akik már régebb óta írogatnak egymással,megosztanak minden kisebb gondolatot,minden fél órában írnak,egymásnak segítenek,de ha egy újabb valaki kérdez akkor elnéznek mellette. Udvariasan köszönök és kérdezek de még sz.rba se vesznek,nem kérdeztem olyan hű de nehezet,csak véleményt,kétszer is az elmúlt 2 hétben
2018. márc. 17. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Én online játékban vagyok így, az elején mindenben próbáltam segíteni, ők meg tettek rám, ma már el se olvasom ha írnak. Pont ez az, hogy sok helyen összeszokott csapat van,és nehéz újként bárkit találni. Új fórumokat kell keresni, amik nemrég nyíltak, szerintem.
2018. márc. 17. 21:07
 2/2 anonim válasza:
Hali! Mija kérdés?
2018. márc. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!