Bill Kaulitz 15 éves magyar lánnyal jár? 2010. 06. 09 Végre társat talált a fiatal énekes? Mire a nagy titkolózás? Apró hírből hatalmas durranás?
A neten elterjedt egy pletyka, miszerint a Tokio Hotel énekese 15/16? éves sötét hajú,NEM FAN,japán becenéven futó az interneten ismertebb lánnyal Áll Kapcsolatban.Birtokunkba csak ennyi információ jutott,képet nem hajlandók közölni a "források". Telefonon is tartják a kapcsolatot,titkolnak mindent, de a legutolsó Jacqueline Chtantal-os ügy közlése kudarcba fulladt. Óriási hírt kavart mikor a fiatal énekes a sajtót tájékoztatta Jacqueine (ami természetesen álnév)nevű barátnőjéről. Ráleltek az internetes oldalára a lánynak, amit együtt találtak ki álnéven, egy valótlan képpel, inkognitó céljából állítólagosan.
Másnapra nyoma sem volt az oldalnak. Számtalan pletyka, kering egy állítólagos magyar lányról aki számunkra ismeretlen, aki kapcsolatban áll Bill Kaulitzal(20).
Az első pletyka egy internetes oldalon merült fel, és mint futótűz terjedt. Mindenki figyelmét felhívja akaratlanul is a túlzottan titokzatos, spontán, érdekes, mindig más néven futó "stílus" amit a lány képvisel. Eredeti nevét azonban senki sem tudja, nagy titkok bújnak meg az internet mögött. Az is furcsa dolog volt mikor a Tokio Hotel együttese egyik interjú alkalmából magyarul köszöntek el. De az ügy el lett simítva. Vajon mi folyik a fiatal híresség háza táján? Talán valóban megtalálta az igaz szerelmét, és csak a megfelelő pillanatot várja a nyilvánosságra hozásra? Vagy éppen csak a Bild cikkhez hasonló pletyka lenne az egész?
Egy biztos, nagyon titokzatos dolgok folynak a háttérben, birtokunkba jutott egy információ ami szinte semmi, de mégis minden. Kíváncsian várjuk mi derül még ki a fiatal(ok) életéről! Sokan már szívesen hallanák, hogy Billnek van valakije, meg is érdemelné! 6 év egyedüllét hosszú idő! Reméljük, több információt is tudunk szerezni a dologról, és minél hamarabb együtt örülhetünk a fiatalokkal vagy éppen csak elfelejthetjük a dolgot ha éppen csak átverés.
Jah és mindenkinek meg lehet a saját véleménye!
Jah és jogom van kinyílvánítani, mert ez egy szabad ország.
Jah és semmi közöd ahhoz, hogy hány éves vagyok.
Jah és nem nehéz kitalálni, hogy egy 20 éves nem kezd egy kislánnyal.
Jah és pont magyar barátnője van. Nevetséges.
Kedves Jah, ha nem tudsz valamit pontossan, akkor inkább hallgass
Jah ha véleményt nyilvánitasssz az legyen vélemény, és ne személyeskedj
Jah te aztán tényleg mindent kitudsz találni,látom az megy neked
Jah és pont magyar a "BARÁTNŐJE" erre varjál gombot.
Ez pedig az én véleményem és ez megalapozott mert ez egy szabad ország!
A Jah nem én vagyok. Mert ezt nem én kezdtem. Elmondtam egy véleményt, amibe 'Jah' belekötött. Hát ez van.
Az én véleményem pedig az, hogy akár van barátnője, akár nincs, senkinek semmi köze hozzá. A magyar barátnő dolog pedig sztem teljesen alaptalan pletyka. Plusz ő nagyon sokszor nyilatkozta, hogy nincs kapcsolata. Ha meg lenne, úgyis lebuktatná őket a média. Ennyi.
héé, álljatok már le xD
komolyan nevetséges amit itt pár ember művel XD
és ha van neki? és ha pont magyar? és ha 15 éves?
akkor összedől a világ? XD ha neki erre van szüksége akkor hajrá XD
ám szentem néhány 15 évesnek több esze van mint az ide írogató "felnőtt" nőknek(?).
tökre mint a napiszaron, a felnőtt barmok egymást nyúzzák amiatt amit úgysem ők döntenek el XD
mellesleg ha alaptalan lenne nem lenne érdekében szerintem valakinek ilyen "cikket" vagy afélét kreálni XD
most jaj, úgyis csak ők tudják, hogy mi van de ettől már hányingert lehet kapni XD
amúgy szerintem is van barátnője neki, de tutira nem közli be, mert a legtöbb ŐRÜLT fan, mint akik ide is írnak, Akik rosszul vannak ha megkondul a Bill harang, egyből sztrokot kapnának és másik metroszexuális szekszi idiol felé néznének.:D és ha pont ez a csaj? van rá garancia hogy nem ő az? nincs. ahogy arra sincs, hogy ő az. szal tök fölös az egész happáré :D XD majd megy napiszarra a cikk ha így folytatják páran XD mellesleg szerintem csak annyira sündisznó mint Bill. XD haha tök olyan feje van. XD összeillenek. xddd részemről qurvára semmi értelme sem ideírni sem taposgálni egymást, mert úgysem változtat semmin, hogy ki hiszi meg ki nem. Ha igaz is szerintem qurvára lesz@rják Billék, hogy ti itt mit dumáltok XD na "ennyi". muszály volt ezt mondanom olyan menőő és flegmah lett itt ez a szöveg XD pááááááá
au ez azért uh :D vicces.
kb kinyúltam a kommentek végén xD
am én nem akarom túl spilázni a dolgot, de Bill megmondta, hogy ő tuti nem német csajjal fog összejönni. illetve, jah megmondta, hogy nem változott semmi a magánéletében (bár ezt mondhatta azért is, hogy ne veszítsen el egy rajongót sem vagy hogy a "barátnőjét" védje~)
igazából nem is tudom... esélytelennek látom, hogy Bill valaha is összejött volna egy magyar csajjal, de ha meg igen, akkor mi van? xD most be fog esni az eső a tetőn vagy megszűnik a világ? vagy fegyvert kell fogni és ki kell nyírni a csajt? Jézusom xD komolyan, ilyenen veszekedni, hogy van-e barátnője vagy sem... uh xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!