Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi idegesít a világon a...

Mi idegesít a világon a legjobban?

Figyelt kérdés

2018. márc. 13. 12:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
Az igazságtalanság,kivételezés oviba,iskolába és a kétszínű,képmutató emberek.
2018. márc. 20. 08:29
 12/15 anonim válasza:
Az ilyen idióta retardált hülye kérdések és kérdezőik ?
2018. márc. 20. 10:46
 13/15 Röcsögei Péter válasza:

Az, hogy az internet mára már túl olcsó lett, s mindenki itt van, akinek még jövedelme sincsen --> iskolai végzettsége nincsen --> kiskorú, és olyan dolgokba szól bele, amikhez mondjuk diploma kéne. Ha valaki kérdez egy fórumon valamit, amit a másik száz nem kérdezett meg, akkor a kérdezőt nézik h-lyének, és nem azt, aki nem tud válaszolni! Aztán beszúrnak egy szöveget, amit 100-adszor másoltak át valahonnan, és kiskorú írt valószínűleg, és ezt a mondvacsinált szakértőt istenítik. Abban meg nincs benne a válasz, de végig sem olvasták. Legyen a téma atomfizika, elektronika, pénzügy, jog, politika, vagy bármi, teli torokból harsogó 10 évesek osztják az észt földönkívüli nicknevekkel, a hibás hiányos infóra mutogatva. A keresőkön meg 10-15 éves találatok vannak minden témában, kivéve persze a fizetett hirdetéseket.

Ha valamiről infót akarok vásárlás előtt, az első néhány oldalon csak eladni akarják, de az ember addig nem vesz semmit, amíg leírást nem lát róla, de azt meg a webshopokban nem lehet letölteni, mert ahhoz is lusták, hogy feltegyenek pár sor szöveget egy termékhez. Az emberek úgy akarnak pénzt keresni, hogy 5 percet nem dolgoznak érte. Idegesít még, hogy a járdán a gyalogosok mindig középen mennek előttem, és lassan mennek, és csodálkoznak, ha én sietnék és kikerülöm őket. Ha szembe jönnek, 10-ből 9x én kerülöm ki őket, mert ők nem hajlandóak letérni középről. Ez valami karrierépítő g-ci tréning hatása lehet. Volt már, hogy megvártam, amíg nekem jönnek, de nem mentem le a sárba. Volt csodálkozás. Simán elfértünk volna, ha mindketten a szélén megyünk, de a legtöbbnek természetes, hogy mások lemennek előle az árokba, mert övé minden. Amikor kerékpárral megyek a bicikliúton, előttem 3 ember kézen fogva bandukol. Verem a csengőt, kiabálok, süketek. Aztán az egyik szól a többieknek végre, hogy biciklis. A többi forgolódik: hol, hol? Végre kiderült, hogy ők vannak rossz helyen, és lehúzódnak. De természetes nekik, hogy övék minden.

Idegesít még az általánosítás: nincs diplomád, csak érettségid, akkor 180 ezer bruttót kereshetsz maximum, és agyilag zokni vagy, mert 10-ből 9-nek szórakozva is meg van a diplomája, és úgy már 200 bruttót is keres:-). Azt nem nézik, hogy valaki használhatót is tanult, amiért mondjuk 3x annyit is fizetnek.

2018. márc. 21. 04:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Minek idegeskedni? Az élet olyan, mint a fa52om; gyönyörű és laza. (Csak a nők teszik mindig keménnyé.)
2018. márc. 23. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:
A mocskos wish reklámok a youtube-n, minden 2.-ik 3.-ik video után bedobja, vagy közbe,nézehtetlen sz.ar az egész... asztlin még tudom blokkolni, de telon már lehetetlen, nem tudom mi asza.rért kell ezt annyira erőltetni. Nézhetetlen fos lett a youtube számomra!
2019. jan. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!