Milyen appokat toltsek androidra?
Milyen alkalmazasok vannak a telefonotokon amit imádtok?
Ma kaptam új telot miket töltsek rá? Játék? Photo shop miket? Konkrétumokat pls
18/l
Az a gond, hogy semmi konkrétumot nem írtál, ellenben konkrétumot vársz cserébe. Javasolhatok bármit, ha arra neked nincs szükséged. Azért leírom, én miket szoktam feltenni, hátha találsz valamit, ami jól jöhet/megtetszik.
Ingyenes:
Mozilla Firefox - Böngésző, gyors és megbízható.
Telegram - Azonnali üzenetküldő, értelmesebb, mint a Messenger (csak legyen kikkel használni).
WhatsApp - Interneten keresztül tudsz vele üzenni, hívni olyanokat, akik szintén használják.
AIMP - Egy jó hangú, de főleg hangos zenelejátszó.
Spotify - Interneten keresztüli zenehallgatásra jó, ingyenes módban viszont vannak zavaró megkötései.
Lightroom CC - Képszerkesztő, alap szerkesztési műveletekhez.
Google Docs, Sheets, és Slides - Amolyan mobilos Office. Nem tudnak sokat, de arra jók, hogy út közben összedobhass, vagy megnézhess egy táblázatot, esetleg egy prezentációt.
BKK Futár - Ha Pesten laksz, nagyon hasznos. Megnézheted vele, pontosan mikor jön a következő busz, metró, villamos, és azt is jelzi, ha valami gond van a vonalon. Emellett útvonaltervet is tud készíteni. (Mobilnet nem árt hozzá.)
Fizetős:
Neutron Music Player (~2.200Ft) - Androidos eszközre a legjobb lejátszó, ha a hangminőség a fontos. Nagyon sok beállítása van, szóval 1-2 hét kell ahhoz, hogy megtanuld használni.
F-droid (f-droid.org)
Szabad szoftverek Androidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!