Milyen nevet adnátok a blogotoknak?
Sziasztok! A napokban szeretnék elkezdeni blogot írni, de nem tudom, hogy mi legyen a neve. Nem csak egy adott témáról szólna, hanem szeretném ha sokszínű lenne. Ebben szeretném segítségeteket kérni. Néhány szó Rólam: 17 éves lány vagyok. Jelenleg rendészetet tanulok, még egy évem van az érettségiig. Érettségi után a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szeretnék továbbtanulni bűnügyi-, vagy gazdasági nyomozó szakon. Ha esetleg nem vesznek fel akkor ügyvéd vagy gyermek pszichológia szakra mennék. Szabadidőmben szeretek úszni, olvasni és a barátaimmal lenni. Nem szeretem a humán tantárgyakat, kivéve a nyelvtant (nagyon szeretek írni). Nagyon jó vagyok matekból. 11 éven át zenéltem (furulyáztam, fuvoláztam és fagottoztam).
Mivel még nem rendelkezek valami nagy élettapasztalattal ezért ezekről a témákról tudnék írni, meg persze a mindennapi dolgokról.
A válaszokat előre is köszönöm!

Szerintem legyen rövid, akár egyetlen szó! Én legalább is, ezeket preferálom. Mondjuk, én az angol nyelvű fanfictionömnek és illusztrációinak csináltam blogot, de az pl. 'imaginaerum' lett.
Úgy látom, te leginkább magadról, az érdeklődési körödről és napjaidról írnál. Nyilván nem esélyes, hogy olyan nevet találjunk, ami a zenéléstől a bűnügyekig rád illene, úgyhogy valami önarcképszerű cím kéne. Léteznek elég frappáns nevek a témában, pl. 'lélekmorzsa' (azt hiszem, ezt már használják).
Én mondjuk szeretem hülyére venni a figurát, szóval, ha épp magamról írnék, biztos olyasmi nevet adnék, hogy
'l e v e n d u l a' (kedvenc virágom/illatom) vagy
'h a j n a l k e t t ő' (akkor születtem)
Nem árt, ha felkelted vele az odatévedő kíváncsiságát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!